Menu

Service

Subtitle

Hoe vraag ik om meer opslagruimte voor een Gmail-account?

Nu Gmail- en Google Application-accounts al een paar jaar bestaan, lijkt het erop dat de belofte van "nooit meer een e-mail verwijderen" zijn grenzen bereikt. De limiet is een magere 25 GB opslagruimte voor Google Apps-gebruikers (ja, zelfs degenen die betalen om de service te gebruiken), en hoger kan je niet. Nu is de vraag wat te doen als de opslaglimiet wordt overschreden. Maak je geen zorgen, je bent op de juiste plek, we leggen hier de stappen uit om meer Gmail-accountopslag te vragen.
Koop meer opslagruimte voor uw Gmail-account
Ga naar het Drive Storage-scherm van uw Google-account om te zien hoeveel Google-opslag u nog heeft, of om meer opslagruimte te kopen. Volg de onderstaande stappen.
1. Log eerst in op uw Google-account,
2. Kies nu uw profielfoto
3. Selecteer Google-account en vervolgens
4. Ga daarna naar het gedeelte Accountopslag om te zien hoeveel opslagruimte u hebt gebruikt en hoeveel opslagruimte aan het account is toegewezen.

Hoeveel is er aan uw account toegewezen en kies Opslag beheren


U ziet een uitsplitsing van hoe u uw opslag gebruikt, per type
Het wordt aanbevolen om naar beneden te scrollen om de beschikbare opslagopties te zien om meer opslagruimte te kopen.
Kies daarna het opslagpakket dat je wilt kopen en kies Meer keuzes om meer plannen te zien als je een keuze hebt gemaakt en volg de aankoopinstructies.
Als u niet meer opslagruimte wilt kopen en ook manieren wilt vinden om uw huidige opslagruimte vrij te maken, bladert u naar het huidige opslagscherm en leert u hoe u met opslag omgaat.
Ontdek de beschikbare opties om uw huidige opslag daarna op te schonen.
Er zijn verschillende andere manieren om meer capaciteit te krijgen, naast het leegmaken van de huidige voorraad,
Als u uw e-mail op één locatie niet nodig heeft, stuurt u deze door naar een andere e-mailservice en kiest u een optie om de kopie van uw Gmail-account te verwijderen wanneer u dit doet.
Meld u nu aan met 15 GB opslagruimte voor een ander Gmail-account en stuur daar recente berichten door. Gebruik nu met het nieuwe account uw bestaande adres.
Download vervolgens uw e-mail van het Gmail-account naar een desktop-e-mailprogramma en verwijder het. Het bericht blijft bestaan, maar berichten worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer of een externe harde schijf in plaats van online te zijn en online opslagruimte in te nemen.

Verwijder Gmail Junk

Het is een feit dat e-mail niet veel ruimte in beslag neemt, maar u weet dat de ruimte wordt gevuld door bijlagen. De kans is groot dat je veel oude bijlagen hebt die je gewoon niet nodig hebt in je Gmail-account.
Hier is hoe je dat kunt krijgen:
1. Ga eerst naar de Gmail-website en typ in het zoekvak aan het einde "heeft bijlage groter: 10 M"
2. Bestudeer en verwijder alle berichten met wegwerpbijlagen en (helaas is er geen uitstekende manier om een bijlage te verwijderen zonder ook de gekoppelde e-mail te verwijderen, maar je kunt nog steeds een bericht terugsturen naar jezelf en de bijlage handmatig wissen voordat je gaat schrappen) het origineel)
3. Open daarna uw Spam-map en klik op het pictogram "Nu alle spamberichten verwijderen".
4. Open vervolgens uw prullenbak en klik op "Prullenbak nu opruimen" om alles voorgoed te verwijderen.

Volg de instructies op het scherm om meer opslagruimte voor je Gmail-account te kopen en bel Gmail bellen Nederland om in contact te komen met de technische experts voor directe en betrouwbare ondersteuning. De teams zijn altijd beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.