Menu

Service

Subtitle

Hoe Maak een aangepaste PayPal-knop op uw WordPress-website

U heeft misschien geen enorme e-commercesite, maar dat betekent niet dat u uw goederen niet online kunt verkopen. Als u momenteel geen PayPal-betalingen op uw website accepteert, is dit een eenvoudige methode om uw bedrijf uit te breiden en het voor uw klanten gemakkelijker te maken om aankopen te doen. Het opzetten van een zakelijke PayPal-rekening en het plaatsen van een PayPal-knop op uw website is alles wat nodig is om PayPal-integratie mogelijk te maken. In slechts een paar eenvoudige stappen bent u klaar om bestellingen aan te nemen.

De verbazingwekkende groei van PayPal is deels te danken aan het feit dat ze hun betalingsverwerkingsplatform beschikbaar stellen voor bedrijven van elke omvang. Het maakt dus niet uit of je niet technisch bent; het toevoegen van een PayPal-knop aan uw website vereist geen programmeerkennis, wat ideaal is voor elk bedrijf zonder een IT-afdeling.

Niet overtuigd dat het de moeite waard is om naar PayPal te kijken? Neem gewoon deze feiten in je op:

Uit de statistieken blijkt dat online shoppers de voorkeur geven aan PayPal-accounts en dat bedrijven niet kunnen concurreren met de conversieratio. In het tweede kwartaal van 2020 waren er 346 miljoen actieve PayPal-rekeningen over de hele wereld, een stijging van 21% op jaarbasis (Bron: Statista.com). Volgens een onderzoek van ComScore converteren PayPal-klanten bovendien 88 procent van de tijd op de afrekenpagina.

PayPal is goed voor u en uw klanten.

PayPal is handig omdat het de noodzaak elimineert om te haasten met het zoeken naar uw creditcard. In dit tijdperk van cybercriminaliteit denken kopers ook dat hun PayPal-transacties veilig zijn omdat ze worden verwerkt door een neutrale derde partij en ze niet verplicht zijn om creditcardgegevens in te voeren op de website van de handelaar. Statistica heeft een grafiek van de groei van PayPal.

Aantal totale actieve gebruikersaccounts van PayPal van 1e kwartaal 2010 tot 2e kwartaal 2021

Het is de juiste keuze voor veel handelaren.

PayPal zorgt voor facturering, betaling en geschillenbeslechting, waardoor de handelaar ontlast wordt. Ze zorgen er niet alleen voor dat u snel wordt betaald, maar hun technologie maakt het ook eenvoudig om uw transacties bij te houden. PayPal ondersteunt ook een aantal creditcards, zodat u niet met verschillende leveranciers te maken krijgt. PayPal heeft, net als elke andere service, kosten en risico's, dus het is altijd een goed idee om uw opties af te wegen op basis van uw specifieke zakelijke behoeften.

PayPal maakt het gemakkelijk met knoppen.

Knoppen zijn het duidelijke teken dat u PayPal accepteert van uw klanten. PayPal biedt standaardknoppen, maar u kunt ook uw eigen aangepaste knoppen maken. Om bijvoorbeeld productverkopen te volgen en te vergelijken, kunt u voor elk product specifieke knoppen ontwerpen. U kunt uw eigen knopafbeeldingen en tekst maken die passen bij de stijlen, kleuren, grootte en lettertypen van uw website.

Het zou simpel moeten zijn. Zoals bij elk technologisch proces, hebben sommige mensen het echter eenvoudiger om het in te stellen dan anderen. Het kopiëren van een van de PayPal-knopcodes naar uw WordPress CMS en het niet werkend krijgen, is een regelmatig probleem.

Maak je geen zorgen als je PayPal-knopcodes zijn mislukt of als je een soortgelijk probleem hebt gehad. We hebben uitgewerkt hoe u een aangepaste PayPal-knop aan uw WordPress-site kunt toevoegen!

1.Maak uw PayPal-knop:

Maak een unieke PayPal-knop in Photoshop of een andere grafische toepassing en sla deze op in een map op uw harde schijf.

2. Laad de knop:

Upload onder Media toevoegen uw nieuwe PayPal-knop naar uw WordPress-site.

3. Kopieer de knop-URL:

Bekijk en kopieer de URL van de knop zodra deze in uw WordPress Media Library is geladen (u hebt hem zo nodig).

4. Inloggen op PayPal:

Ga naar het gedeelte Merchant Services van uw PayPal-rekening. Selecteer Betalingsknop maken voor mijn website in het vervolgkeuzemenu.

5. Maak de PayPal-knop:

Daarna geeft PayPal je de mogelijkheid om een aangepaste knop te maken. Configureer het knoptype, de knopnaam, de item-ID en de prijs. Selecteer vervolgens "Aangepaste afbeelding" in het vervolgkeuzemenu.

6. Plak in uw aangepaste URL.

Kopieer de URL voor de aangepaste knop die u eerder hebt gemaakt en opgeslagen in uw WordPress-bibliotheek (u hebt deze URL in stap 3 hierboven gekopieerd). VOLGENDE moet worden geselecteerd.

7. Gebruik de e-mail code:

In plaats van de websitecode van uw WordPress-website te kopiëren, kiest en kopieert u de e-mailcode van uw website.

8. Op uw WordPress-dashboard:

Ga eerst naar de WordPress Media Gallery en upload je afbeelding. Open de pagina-editor waar u de knop wilt hebben, plak de afbeelding en plak de code voor uw eigen PayPal-knop.

9. Voeg een link toe:

Nadat u de knop hebt geselecteerd om deze te markeren, klikt u erop om er een link (de URL van de knop?) aan toe te voegen. Plak vervolgens in stap 7 de PayPal-e-mailcode die u eerder hebt gekopieerd. De code ziet er als volgt uit: "Paypal Code Button Goes Here" staat in de onderstaande code. Zorg ervoor dat uw browser in de tekstmodus staat als u alleen in de A Href=-tag wilt coderen.

Met de stappen die we hebben geschetst, kunt u een aangepaste PayPal-knop maken op uw WordPress-website. Mocht het probleem hierna nog steeds optreden, dan kun je contact opnemen met Paypal bellen.

 

 

 

 

 

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.