Menu

Service

Subtitle

Amazon Kindle App Not Working

Heb je een probleem met Amazon Kindle? Werkt je Amazon Kindle-app niet ?? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over dit probleem, want u bent op de juiste plek. We gaan de stappen doorlopen om het probleem met de Amazon Kindle-app werkt niet op te lossen.

Voordat u begint met de volgende stappen om ervoor te zorgen dat;

  • Ouderlijk toezicht is uitgeschakeld. Als ouderlijk toezicht is ingeschakeld, zijn sommige apps ook beperkt. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden en tik op Instellingen, daarna tik je op Ouderlijk toezicht. Als ouderlijk toezicht is ingeschakeld, tikt u op Uit en voert u uw wachtwoord voor ouderlijk toezicht in (dit is totaal anders dan uw wachtwoord voor schermvergrendeling of pincode).
  • Uw apparaat is verbonden met een draadloos netwerk. Controleer de status van uw draadloze verbinding. Als uw apparaat niet is verbonden met een draadloos netwerk, kunt u niet winkelen, inhoud kopen of overdragen, of uw apparaat synchroniseren.
  • Uw apparaat is gesynchroniseerd. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag en tik op Instellingen, tik vervolgens op synchroniseren en Controleren op gloednieuwe items om te bevestigen dat uw apparaat is gesynchroniseerd met de nieuwste updates en downloads van inhoud.
  • Uw betalingsmethode moet geldig zijn. Uw betaalmethode kan ongeldig zijn geweest toen u de inhoud kocht, waardoor de inhoud niet kon worden gesynchroniseerd of geopend op uw apparaat. Ga van Beheer uw inhoud en apparaten naar Instellingen. Kies onder Kindle-betalingsinstellingen Betaalmethode bewerken om je 1-Click-betalingsinstellingen te bekijken of bij te werken.

 

KINDLE APP WERKT NIET

Nadat je dit hebt gecontroleerd, werkt je Kindle-app nog steeds niet en volg je deze stappen;


Stap 1: Controleer de status van uw bestelling. Bezoek uw digitale bestellingen en controleer of de bestellingen zijn voltooid.

Stap 2: Forceer stop de app. Als u een app snel geforceerd wilt stoppen vanaf een willekeurig scherm behalve het startscherm, veegt u van de optiebalk naar het midden van het scherm, dus veeg om de app te vinden die u wilt stoppen. Sleep het app-pictogram van het snelle schakelpaneel naar het midden van uw scherm en forceer vervolgens de app.

Stap 3: Als u een app van derden gebruikt, probeer dan de app opnieuw te downloaden naar uw apparaat. Tik vanuit Home op Apps. Houd de app ingedrukt die u wilt verwijderen, dus tik op Verwijderen van apparaat. Tik op Store om naar de Amazon App-store te gaan en zoek de app die je hebt verwijderd. Tik op de detailpagina van de app op downloaden.

Stap 4: Koop de inhoud indien nodig opnieuw aan. Als uw betaalmethode ongeldig was op het moment dat u de inhoud kocht, moet u de titel opnieuw kopen om deze te kunnen gebruiken. Uw betaalmethode kan slechts één keer in rekening worden gebracht voor de gekochte inhoud.

Stap 5: Start uw apparaat opnieuw op. Houd de aan / uit-knop 40 seconden ingedrukt of totdat het apparaat automatisch opnieuw opstart. Als uw apparaat automatisch opnieuw opstart binnen 40 seconden die zijn verstreken, moet u de aan / uit-knop loslaten. Als uw apparaat na 40 seconden niet automatisch opnieuw opstart, drukt u op de aan / uit-knop om het in te schakelen.

Bij eventuele onduidelijkheden kunt u op Amazon Telefoonnummer.

Voor meer informatie klik hier Amazon Contact.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.