Menu

Service

Subtitle

Facebook werkt niet op iPhone

Los problemen met Facebook-meldingen op de iPhone eenvoudig op

Facebook is een van de meest populaire applicaties aller tijden. De Facebook-app is een van de meest populaire, en als je een iPhone gebruikt en er problemen mee hebt, zoals Facebook dat niet werkt op de iPhone, zullen de onderstaande oplossingen je helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

U krijgt alle juiste antwoorden op alle Facebook-problemen die u nu of in de toekomst ondervindt. Het is altijd een goed idee om voorbereid te zijn. Is dat niet zo? Laten we dus aan de slag gaan met het oplossen van problemen zoals Facebook-meldingen die niet werken op de iPhone, Facebook Messenger-filters werken niet op de iPhone, Facebook Messenger-videogesprek werkt niet op de iPhone en Facebook Messenger-meldingen werken niet op de iPhone.

Facebook Messenger-filters werken niet iPhone / Facebook Messenger-videogesprek werkt niet / iPhone- en Facebook Messenger-meldingen

Veel mensen gebruiken de Facebook Chat-app, ook wel Facebook Messenger genoemd, op hun smartphones en andere mobiele apparaten. Als u echter problemen ondervindt met Facebook Messenger, zoals updates die niet werken op de iPhone, moet u de hier genoemde oplossingen proberen.

Facebook-meldingen werken niet op de iPhone

Controleer uw internetverbinding:

Het is het eerste dat u moet verifiëren voordat u een andere oplossing probeert. Door het ontbreken van een internetverbinding kunt u Facebook Messenger niet gebruiken, aangezien het een online basistoepassing is en een functionele internetverbinding nodig heeft om te kunnen werken.

1 Ga naar Instellingen.
2 Ga naar Wi-Fi.
3 Zet Wi-Fi-schakelaar aan / groen.

Of

1 Start uw router opnieuw op om internet weer te laten werken.
2 Als de bovenstaande oplossingen niet werken, ga dan naar een ander Wi-Fi-netwerk en kijk of het probleem is opgelost.

* Als u mobiele data gebruikt, moet u controleren of uw mobiele abonnement actief is of niet.

1 Ga naar Instellingen.
2 Tik op Mobiel / mobiel.
3 Schakel Mobiele data / mobiele data in.

* Als uw mobiele data is ingeschakeld en u nog steeds geen melding van Messenger ontvangt, moet u:

* Ga naar Instellingen.

1 Tik op Mobiele of mobiele data.
2 Schakel Mobiele data inschakelen in
3 Scroll naar beneden en schakel groen naast de Facebook Messenger.

Update / installeer Messenger opnieuw

Update Facebook Messenger (iOS 13, IOS 14 en nieuwste versies).

1 Ga naar App Store.
2 Tik op Profielfoto.
3 Ga naar het gedeelte Update – Zoek de Messenger / Gebruik de zoekbalk van de App Store – Navigeer door de Messenger-app.
4 Tik op de Update installeert de nieuwste versie.

Als u geen updates vindt, moet u de Messenger verwijderen en opnieuw installeren.

1 Ga naar het startscherm en zoek Messenger.
2 Tik op en houd vervolgens op het scherm vast tot het pictogram van de Messenger-app begint te schudden.
3 Tik op het X-mark-teken dat op het pictogram van de Messenger-app verschijnt
4 De optie voor Verwijderen en Annuleren verschijnt. Klik erop.
5 Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Facebook werkt niet iPhone / Facebook laadt niet op iPhone

U kunt de onderstaande oplossingen proberen om het probleem op te lossen.

Sluit de Facebook-app geforceerd af

U kunt Facebook verwijderen dat niet wordt geladen door op de optie Forceer stop te klikken, de Facebook-app opnieuw te starten en deze te gebruiken. Je kunt geforceerd stoppen door naar de instellingen op je iPhone te gaan.

Schakel over naar een ander wifi-netwerk. Als u uw internetverbinding lange tijd gebruikt, kan uw iPhone Facebook niet laden. U kunt overwegen uw Wi-Fi aan te passen, zodat u Facebook gemakkelijker kunt gebruiken. Nadat je je wifi hebt gewijzigd, start je je iPhone opnieuw op om het probleem met Facebook niet laden op iPhone op te lossen.

Browsegeschiedenis en cache wissen: als u de browsegeschiedenis en het cachegeheugen wist, wordt uw probleem opgelost dat Facebook niet wordt geladen op de iPhone. Wis de app-gegevens of het cachegeheugen

1 Ga naar Instellingen
2 Klik op Browser
3 Klik op Gegevens wissen

Facebook-meldingen werken niet op iPhone

Als u geen Messenger-updates ontvangt en u stoort het probleem dat Facebook Messenger-meldingen niet werken op de iPhone, controleer dan of de Push Notification-functie is uitgeschakeld. U kunt de waarschuwingen handmatig uitschakelen en meteen beginnen met het ontvangen van informatie.

Schakel pushmeldingen in

1 Ga naar de instellingen op uw iPhone.
2 Ga naar het menu Meldingen.
3 Zoek de Facebook-app in de lijst.
4 Open de Facebook-app en klik op Meldingen toestaan.

Schakel de optie Niet storen uit

Als de optie -Niet storen is ingeschakeld op uw iPhone, kunt u geen Facebook-meldingen ontvangen.

1 Ga naar Instellingen.
2 Tik op de optie – Niet storen.
3 Als het is ingeschakeld, moet u het uitschakelen.

Installeer de Facebook-app opnieuw –

Als de bovenstaande twee opties het Facebook-meldingsprobleem niet oplossen, kunt u proberen de Facebook-app te verwijderen en opnieuw te installeren. Houd het Facebook-pictogram op uw iPhone een paar seconden ingedrukt voordat u op de knop Verwijderen drukt. Ga dan naar de App Store en download de Facebook-applicatie. Het kan het voor u gemakkelijker maken om meldingen te ontvangen.

Start uw apparaat opnieuw op –

Als u geen Facebook-meldingen ontvangt die mogelijk te wijten zijn aan een softwareprobleem, kunt u uw apparaat opnieuw opstarten.

Oplossing 4: installeer de Facebook-app opnieuw –

Gebruikers kunnen de Facebook-app verwijderen en opnieuw installeren

Download de nieuwste versie van Facebook –

Als u een oude versie van de app gebruikt, wordt u waarschijnlijk geconfronteerd met het probleem van Facebook-problemen. Ga naar de App Store en update de Facebook-app met de nieuwste beschikbare versie.

Start uw telefoon opnieuw op –

Als er een softwareprobleem op uw iPhone optreedt, zal deze oplossing voor het opnieuw opstarten van uw iPhone nuttig voor u blijken te zijn. U kunt de bug verwijderen door uw iPhone opnieuw op te starten.

Fabrieksinstellingen –

Als Facebook niet werkt op uw iPhone, kunt u overwegen om de fabrieksinstellingen te herstellen. Als er een probleem is met de iOS, wordt dit automatisch opgelost door de fabrieksreset. Als geen van de eerder genoemde oplossingen heeft gewerkt, kunt u overwegen om de fabrieksinstellingen te herstellen.

Update de iOS-versie van uw iPhone –

U kunt ook aanbevelen om de iOS-versie van uw iPhone te upgraden om het probleem met Facebook werkt niet / laden op te lossen.

Als je meer wilt weten over “Hoe een verzonden vriendschapsverzoek op Facebook annuleren?” u kunt op de link klikken en de daar beschreven stappen volgen.​

We hebben uitgelegd waarom Facebook niet werkt op de iPhone. Als je nog steeds het probleem hebt dat Facebook niet werkt op je iPhone. Neem dan contact op met Facebook wachtwoord Vergeten.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.