Menu

Service

Subtitle

Het oplossen van de wifi van de Cisco-router werkt niet

Dus hier werkt je wifi niet.Er kunnen veel redenen zijn waarom wifi niet werkt, dus we moeten eerst de juiste reden achterhalen door deze te controleren. Soms zijn de draden niet goed bevestigd of kunnen er ook andere problemen zijn. Dus wat het beste is, is dat we kunnen proberen dit aan onze kant op te lossen en dan contact op te nemen met het bedrijf, want er kunnen ook boetes worden toegevoegd en we moeten ook proberen om dat te stoppen. Volg gewoon een paar stappen en de router zou goed kunnen werken.

1. Mocht er een raam open staan, sluit het dan.

2. Verwijder de stroomkabel van de modem. Om zeker te zijn, verifieer je degene die je gebruikt.

3. Wacht even en laat uw modem ontspannen.

4. Breng de kabel weer naar binnen.

5. Wacht nu twee minuten totdat de modem start.

6. Wanneer ze dit hebben bereikt. Selecteer www.google.com en open het venster.

Werkt de wifi na al deze maatregelen prima, zo niet, dan kun je indien nodig contact opnemen met Cisco klantenservice voor verdere assistentie. De klantenservice is altijd open.

U kunt contact opnemen met het Cisco Router Tech Support-nummer als er een probleem is met onze producten of services. Het team zal dit tijdens het telefoongesprek of de e-mail afhandelen, en wat het beste voor u is.

We hebben ook Cisco telefoonnummer waar we deze faciliteit in alle staten hebben en u kunt ze bellen met het nummer van uw eigen site, en zij zullen dit voor u oplossen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi niet werkt, dus er hoeven maar weinig tests te worden gedaan om het probleem te achterhalen en dan kunnen we het gemakkelijk oplossen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.