Menu

Service

Subtitle

HOE DE CANON MX432 PRINTERFOUT OPLOSSEN

Een van de indrukwekkende printers in de serie is de Canon mx432-printer. Het is een draadloze verbindingsprinter die verbluffende kleurenafdrukken in HD levert. Het is erg goed voor gebruik thuis en op kantoor. Ze hebben echter vaak moeite om hun best te doen vanwege de fout of andere storing, zelfs nadat ze de beste printer zijn. Zoals u weet, is het printermerk Canon over de hele wereld bekend. Niet alleen voor hun printers, maar ook voor hun diensten. En ze bieden hun klanten inderdaad de beste ondersteuning bij het oplossen van printerfouten.

De canon-printer heeft zeker zijn oplossing als er een fout is. U hoeft alleen maar de gids voor probleemoplossing te doorlopen en deze op te lossen, ongeacht de storing of het probleem waarmee u met uw printer wordt geconfronteerd. Of probeer contact op te nemen met Canon-printerexperts als het probleem niet is opgelost.

Oorzaken en oplossing voor Canon Mx432-printerfout:

Zoek vervolgens de redenen achter uw canon-printerfout en probeer ze allemaal een voor een op te lossen. Begin met het controleren van alle printergerelateerde draden en kabels. Controleer uw verbinding, zorg ervoor dat deze is ingeschakeld of niet, enzovoort.

Soms, als de computer geen verbinding met de printer kan maken, treedt er meestal een fout op. Dus als dit het probleem is, probeer dan de verbinding tussen uw printer en computer tot stand te brengen. Als uw printer geen verbinding kan maken met de router, probeer dan een andere methode om ze opnieuw te verbinden.

Oorzaak 1: Als u het beschermende materiaal of de tape van geen enkel onderdeel van de Canon Mx432 heeft verwijderd.

De nieuwe printer wordt geopend en uitgepakt. Dit gebeurt meer bij de nieuwe gebruikers vanaf een paar stukjes omdat ze de printer niet helemaal kennen.

Open vervolgens de papieruitvoerklep en controleer of er geen tape meer is, en sluit deze als er een soort is. Controleer ook uw inktpatroonhouder om er zeker van te zijn dat er geen plakband op zit. Sluit je omslag voor productie en ga verder.

Situatie 2: Schakel de aan / uit-knop niet uit tijdens het afdrukken.

Een ander ding dat u moet controleren, is dat u de aan / uit-knop nooit uitschakelt terwijl de computer bezig is met afdrukken of het verzenden / ontvangen van de fax. Zelfs als de faxgegevens zijn opgeslagen maar het proces niet is voltooid, zijn de netsnoeren nog steeds niet losgekoppeld. Hierdoor wordt alle opgeslagen informatie gewist, dus voltooi eerst de taak en schakel deze vervolgens uit.

U kunt hierna uw Canion-printer absoluut uitschakelen en het papierstoringsprobleem oplossen.

Situatie 3: Als er papier in de papieruitvoersleuf zit

Dit zal uw volledige afdrukervaring erger maken wanneer u afdrukt wanneer het afdrukvel vast komt te zitten of vast blijft zitten in de papieruitvoersleuf. Er is één oplossing voor dit probleem: verwijder het papier gewoon langzaam. U moet het voorzichtig naar buiten trekken, zodat het niet scheurt. Als het niet mogelijk is om het papier eruit te halen, zet de computer dan absoluut uit en weer aan. Vaak begint de printer met afdrukken nadat hij weer is ingeschakeld en komt het vastzittende papier eruit.

Als u het probleem niet opnieuw bedenkt, controleer dan eerst de consistentie van het papier dat u gebruikt. Papier kan gemakkelijk worden ingesloten met kreukels en vouwen, dus gebruik dergelijk papier niet.

Gevolgtrekking:

Afgezien van het bovengenoemde probleem, kunt u andere problemen tegenkomen, zoals offline of foutstatus, in dergelijke gevallen kunt u de hulp inroepen van experts van Canon klantenservice. De professionele technici van Canon-printers zijn goed opgeleid en zijn zowat elke storing die problemen kan veroorzaken. En als u het op afstand wilt laten repareren, kunt u bellen Canon telefoonnummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.