Menu

Service

Subtitle

Hoe de Canon TS6220-printer op wifi aan te sluiten?

Waarom is het belangrijk om de Canon TS6220 Printer aan wifi te koppelen? Omdat je een geavanceerde printer gebruikt en je snelle wifi nodig hebt om het te laten werken. De printer ondersteunt een draadloos systeem dat gemakkelijk afdrukt en scant met mobiele apparaten en ingebouwde cloudservices. Canon-printers zijn heel eenvoudig te gebruiken en bieden vanuit elke hoek van huis of kantoor de beste afdrukervaring. Je kunt de TS6220 Canon printer eenvoudig zelf thuis installeren en ook aan wifi koppelen. Het maakt niet uit of je weet hoe je het moet aansluiten of niet, je kunt de taak voltooien door de stappen van deze blog te leren.

Canon heeft alle geavanceerde printers die verbinding kunnen maken met zowel mobiele apparaten als desktops. Voor scannen of afdrukken hoeft u dus geen bestanden van een smartphone naar een apparaat te verplaatsen. U kunt de printer nu eenvoudig aansluiten op de computer waarop u hem wilt aansluiten.

In slechts 2 minuten kunnen draadloze printers eenvoudig worden gekoppeld aan wifi door de vorige afdrukstijl te contrasteren. Om de taak te voltooien, hoeft u alleen maar eenvoudige stappen te volgen en de printers voor draadloze connectiviteit hebben een scherm dat de taak eenvoudig maakt voor de gebruikers. Dergelijke geavanceerde printers hebben de beste gebruikerservaring en bieden ook professionele prints.

Wat zijn de voordelen van een draadloze Canon TS6220-printer?

Met de Canon draadloze TS6220-printer kun je alle soorten softcopy-data met gemak, comfort en eenvoud printen. Ga naar uw App Store en download de Canon PRINT-app om de afdrukken vanaf uw computer op te halen. Deze app helpt je met snel en effectief mobiel printen, je hoeft alleen maar dezelfde wifi aan te sluiten op je printer en mobiel.

Mobiel afdrukken is door deze app eenvoudiger gemaakt, zodat u foto's, documenten en essentiële bestanden kunt afdrukken. U kunt het ook afdrukken als u een webpagina wilt afdrukken. Daarnaast zijn er nog meer features in de app, zoals:

Gemakkelijk foto's printen
Airprint-functie
Hybride verbindingssysteem
Verbeterde afdrukresolutie

Ondanks zulke geweldige eigenschappen kan het moeilijk zijn om te communiceren. Dus in zo'n situatie laat u zich adviseren door een deskundige. Laten we nu doorgaan met de onderstaande stappen om de draadloze link met uw Canon TS6220-printer te verbinden.

Snelle stappen om de draadloze Canon TS6220-printer te verbinden met Wi-Fi

Als u problemen ondervindt bij het verbinden met een printer, kunt u de WPS-methode gebruiken om binnen 2 minuten automatisch een verbinding tot stand te brengen. Laten we beginnen met de snelle stappen die nodig zijn om gemakkelijk te linken:

1. Schakel eerst uw printer en wifi in.
2. Druk nu op de B-knop op de printer, en het Wi-Fi-lampje op de printer begint te knipperen.
3. Druk vervolgens in de tweede fase op de Wi-Fi-knop en houd deze vast. Druk nu op de knop totdat het lampje van de ON-printer knippert.
4. Nadat u op de gekleurde knop hebt gedrukt, drukt u op de wifi-knop. En zorg ervoor dat het wifi-lampje wel of niet knippert.
5. Controleer of het AAN-lampje op de printer brandt of niet.
6. Ga door met het downloaden en installeren van het printerstuurprogramma op uw computer.
7. Start in de volgende stap het installatieproces door de cd te plaatsen of online.
8. Voor online gebruik moet u naar de officiële website voor het instellen van het Canon-printerstuurprogramma gaan en daar de juiste stuurprogramma's downloaden.
9. Klik nu op de knop Start Setup Installation Wizard door de instructies op het scherm te volgen.
10. U moet een geschikte LAN-verbinding kiezen op het tabblad Verbindingsmethode selecteren en vervolgens op Volgende klikken.
11. Druk nu in het Power Screen Search-paneel op Volgende.
12. Kies uw printer uit de netwerklijst op de computer en klik op Volgende.
13. Nu de verbinding met de printer is voltooid, ziet u een bericht op het scherm. Klik op VOLGENDE om door te gaan.
14. Selecteer nogmaals Volgende
15. Er wordt een lijst weergegeven met de geïnstalleerde apps op de computer. Kies nu de app en druk op Volgende.
16. Ten slotte moet u nu op Exist klikken en deze installatiefase voltooien.

Gevolgtrekking:

Uw printer is met succes verbonden met Wi-Fi, en u kunt nu genieten van de geweldige eigenschappen ervan en professionele afdrukken krijgen. U moet de WPS-methode gebruiken om uw printer aan te sluiten als het proces hectisch lijkt of voor verwarring zorgt. U moet op de WPS-knop van de printer drukken, vervolgens de Wifi-knop kiezen en de WPS-pincode invoeren, en u bent klaar met het verbinden met uw Canon TS6220-printer.

Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van de printer of het koppelen, dan kunt u contact opnemen met Canon klantenservice om deskundige hulp te krijgen.

Als u problemen of fouten ondervindt tijdens het afdrukken, kunt u Canon telefoonnummer + 31-202414836 gebruiken.

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.