Menu

Service

Subtitle

Hoe de donkere modus van Google Docs in Google Chrome in te schakelen

Donkere modus van Google Documenten

Veel studenten en professionals gebruiken tegenwoordig Microsoft Word en Google Docs voor hun werk. Mensen werken tegenwoordig 's avonds laat of' s morgens vroeg vanwege de verhoogde werkdruk, die mensen mentaal kan vermoeien en vermoeide ogen kan veroorzaken.

Is het mogelijk dat jij een van hen bent? Als dit het geval is, kunt u de donkere modus gebruiken om deze symptomen te verminderen en tegelijkertijd onze ogen te beschermen. Als u deze optie inschakelt, kunt u ook de levensduur van de batterij verlengen.

Hoe kan ik de donkere modus inschakelen? Het inschakelen van deze modus van de teksteditor in Microsoft Word is eenvoudig als u deze voor uw werk gebruikt. Selecteer Bestand > Account > Office-thema > Donkergrijs in het vervolgkeuzemenu. Na een paar klikken lijkt het Microsoft Word-scherm 's nachts veel vriendelijker.

Houd er rekening mee dat Google Documenten geen eigen donkere modus heeft. U kunt het scherm van Google Docs echter wijzigen van helderwit naar donker door de onderstaande instructies te volgen.

Deze handleiding laat u zien hoe u de donkere modus van Google Docs in Google Chrome gebruikt.

Stap 1: Start Google Chrome op uw computer en typ Chrome webwinkel in het zoekvak.

Stap 2: Typ darkdocs in de zoekbalk aan de linkerkant van de website.

Stap 3: Aan de rechterkant zou u een extensie moeten zien. Klik vervolgens op Extensie toevoegen nadat u op Toevoegen aan Chrome hebt geklikt.

Stap 4: Keer terug naar Google Docs en klik op de knop Vernieuwen. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, vervaagt het schitterende witte scherm naar zwart.

Als u deze modus niet nodig hebt, klikt u gewoon op het pictogram van de extra extensie (zoals de maan) en het scherm wordt schitterend wit.

Wanneer we langere tijd naar een scherm staren, is de donkere modus essentieel. Bij veel services kunnen klanten deze modus inschakelen voor een betere gebruikerservaring.

De donkere modus is opgenomen in de meest recente versie van Windows 10. Volg de instructies om deze modus in Windows 10 in te schakelen.

Wat doe je meestal in je vrije tijd? Sommige mensen trainen liever met hun vrienden, terwijl anderen liever op de bank liggen en YouTube-video's bekijken. Als je de laatste bent, kun je ook de donkere modus van YouTube gebruiken om 's avonds laat video's te bekijken.

Bottom Line

Heb je het helderwitte scherm van Google Docs donkerder gemaakt? Als je 's avonds laat veel werkt, moet je de donkere modus van Google Docs inschakelen. Dus, om onze ogen te beschermen, lees de les over hoe u de donkere modus nu in Google Documenten kunt inschakelen.

If you run into issues while trying to enable Google Docs dark mode, contact the Google bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.