Menu

Service

Subtitle

Hoe download ik e-mails van mijn Gmail-account

Download e-mails van mijn Gmail-account

Gmail biedt u zoveel functies dat u wellicht niet al deze functies kent. U kunt ook e-mails downloaden van uw Gmail-account via uw Gmail-account. Gedownloade e-mails kunnen worden bewaard voor toekomstig gebruik. In Gmail kunt u uw gegevens, zoals uw e-mail, agenda en foto's, exporteren en downloaden vanuit Google-producten die u gebruikt. In een paar eenvoudige stappen kunt u dit doen. U kunt een archief maken om uw records op te slaan, of u kunt de informatie gebruiken voor een andere service.

Stappen om e-mail te downloaden van mijn Gmail-account

U kunt opmerken dat het het niet van Google-servers verwijdert wanneer u uw gegevens zoals e-mail downloadt. U kunt e-mails downloaden van uw Gmail-account met behulp van de onderstaande stappen.

Eerst moet u kiezen welke producten u wilt opnemen

• Je moet naar de downloadpagina gaan voor je info. Mogelijk moet u zich aanmelden voor uw Google-account.
• U moet daarna kiezen welke Google-producten u in uw download wilt opnemen. Selecteer de pijl-omlaag om meer informatie en keuzes voor het product weer te geven.
• U kunt dan de volgende kiezen.
• Selecteer nu het "Bestandstype". voor uw map.

De volgende stap is om te kiezen hoe uw archief wordt afgeleverd

Google stuurt u een link naar de locatie wanneer uw archief is gemaakt met een van deze opties. Nu kan het enkele minuten of meerdere uren duren om het proces te voltooien, afhankelijk van het aantal gegevens in uw account.

Gmail-nummer voor technische ondersteuning

Gmail is een e-mailnetwerk dat wordt aangeboden door Google. Voor netwerkdoeleinden kunt u het gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen. Maar wanneer u het gebruikt, bestaat het risico dat uw Gmail-account technische problemen ondervindt. Problemen kunnen vaak of ernstig zijn. Problemen met het maken van uw Gmail-account, het instellen van uw Gmail-account op verschillende apparaten, zoals mobiele telefoons, laptops, iPhones, enz., Hoe u uw Gmail-account kunt herstellen als u uw wachtwoord bent vergeten, hoe u uw Gmail-account kunt wijzigen wachtwoord, enz. U kunt de helppagina van de Google-website scannen op informatie over deze problemen. Online kunt u ook technische ondersteuning vragen via livechat of e-mail. U kunt ook zoeken op de communitypagina van Google. U kunt uw vraag daar achterlaten en uw vraag wordt beantwoord door de ontwikkelaar. U kunt voor Gmail ook het Gmail telefoonnummer bellen en telefonisch chatten met een techneut. Hulp kan worden gezocht door 24X7 op dit nummer te bellen.

Hoe bewaar ik e-mails?

U kunt de onderstaande stappen volgen om uw e-mails op te slaan

• Open Gmail eerst en log in met uw gebruikelijke wachtwoord en gebruikersnaam.
• Om vervolgens de sleutelinstellingen te openen, drukt u op het tandwielpictogram in de rechterhoek van de mailbox-tab. Kies 'Instellingen' in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.
• Druk daarna op het tabblad Instellingen op Doorsturen en POP / IMAP.
• Scrol omlaag naar de Pop Download-site, het tweede gedeelte van de lijst.

Gmail-klantenservicenummer

U kunt klantenondersteuning van Gmail krijgen door contact met hen op te nemen als u meer informatie over een Gmail-functie nodig heeft. U kunt het Gmail bellen nummer voor Gmail bellen en met de Gmail-vertegenwoordiger spreken voor de gegevens die u zoekt. Dus bel gerust het nummer van uw Gmail-hulplijn en ontvang de beste klantenservice van Gmail.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.