Menu

Service

Subtitle

Hoe een leeg scherm op Fire TV Stick te repareren

Is het onmogelijk om uw Amazon Fire TV aan te zetten? Of is het absoluut nul of bevroren geworden? Probeer vervolgens een voor een de onderstaande stappen om uw niet-reagerende scherm te patchen en het weer aan het werk te krijgen.

• Koppel het netsnoer los van de achterkant van uw Firestick en sluit het opnieuw aan.

• Koppel het netsnoer los van de achterkant van uw Firestick en sluit het opnieuw aan.

• Koppel de HDMI-kabel waarmee uw Firestick aan uw tv is bevestigd een paar seconden los en sluit deze vervolgens opnieuw aan.

• Controleer of alle kabels correct zijn aangesloten op de stroombron. (Als u een stroomprobleem vermoedt, sluit u de Firestick aan op een andere stroombron.)

• Zorg ervoor dat uw tv-ingang overeenkomt met de naam of het nummer van de HDMI-poort waar u de Firestick aan hebt gekoppeld door op de bronknop op de afstandsbediening van uw tv te drukken. (Als je Firestick niet werkt, heb je waarschijnlijk de verkeerde HDMI-poort op de afstandsbediening van je tv geselecteerd.)

• Reset uw Firestick naar de fabrieksinstellingen.

Als je Amazon Fire TV leeg blijft, zelfs nadat je alle bovenstaande maatregelen hebt geprobeerd, overweeg dan om je HDMI-kabel opnieuw te vervangen. Neem contact op met Amazon nl Bellen als het probleem zich blijft voordoen.

Voor meer informatie over het bevestigen van een leeg scherm op een Fire TV-stick. vriendelijk Amazon bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.