Menu

Service

Subtitle

Hoe Gmail-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer en herstel-e-mail

Herstel Gmail-wachtwoord zonder telefoonnummer en herstel-e-mail

Als een Gmail-gebruiker het wachtwoord van zijn Gmail-account is kwijtgeraakt of vergeten, kan het Gmail-account op drie manieren worden opgehaald. Ten eerste moet hij een alternatief e-mailadres hebben, twee moet hij een vertrouwd telefoonnummer hebben, en drie moet hij enkele beveiligingsvragen beantwoorden. Als u niet allebei een telefoonnummer en een herstel-e-mailadres heeft, moet u een derde optie zoeken om enkele beveiligingsvragen te beantwoorden.

Stappen om het Gmail-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer en herstel-e-mail

U kunt de onderstaande stappen volgen om een Gmail-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer en herstel-e-mailadres

• De eerste stap is het openen van uw Gmail-inlogpagina.
• U moet daarna op de link klikken. ‘heeft geen toegang tot het account’
• Selecteer de optie in het volgende venster en ik ben mijn wachtwoord vergeten.
• Klik nu op Volgende en voer vervolgens de juiste en volledige Gmail-ID en de code in het venster in en klik nogmaals op Volgende.
• Op de volgende pagina wordt u gevraagd om de optie te kiezen. U kunt een alternatieve e-mail-ID kiezen en op Volgende klikken.
• U ziet een bericht dat de melding is verzonden.
• Als u geen alternatief e-mailadres of telefoonnummer heeft, moet u op een van deze klikken.
• Nu kunt u zien dat de probleemoplossing wordt doorgestuurd naar een formulier waarin u de juiste informatie over uw Gmail-account moet opgeven. Deze informatie kan de voor- en achternaam, de geboortedatum van de gebruiker, de beveiligingsvraag, het laatst gebruikte wachtwoord, de stad, de stad, enz. Bevatten. Dit betekent in feite dat het Gmail-team zal proberen de gebruiker te identificeren met elke minutieus detail.
• Wanneer uw gebruikersverificatie is voltooid, ontvangt u een melding van Google om uw Gmail-wachtwoord opnieuw in te stellen.

Herstelnummer voor Gmail-wachtwoord

Als u de bovenstaande stappen om uw Gmail-wachtwoord op te halen niet begrijpt, kunt u ons Gmail bellen voor een stapsgewijze handleiding voor het ophalen van uw Gmail-wachtwoord.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.