Menu

Service

Subtitle

Hoe History Channel On Fire Stick met gemak te installeren

Het enige geschiedeniskanaal is het bekendste online streamingnetwerk in de branche; geen enkel ander kanaal kan vergelijken. Het werkgebied staat synoniem voor geschiedenis en historische gebeurtenissen, zoals de naam al aangeeft, zoals Discovery Plus en National Geographic. In deze situatie is de markt verzadigd met streaming-apparaten; het goede nieuws is dat het geschiedeniskanaal gemakkelijk compatibel is met alle streaming-apparaten. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het History Channel op uw Fire Stick monteert. Vanwege hun miljarden klanten over de hele wereld waarderen zowel History Channel als Fire Stick elkaar. Op de Fire Stick vindt u snel instructies voor het koppelen van het geschiedeniskanaal.

Klanten kunnen de History Channel-app gratis downloaden. Klanten kunnen gratis een verscheidenheid aan inhoud bekijken, maar als ze niet-gepubliceerde of exclusieve inhoud willen zien, moeten ze abonnementskosten betalen.

Kenmerken van History Channel

Het geschiedeniskanaal heeft een eigen app, die gratis beschikbaar is. Aan de andere kant, met uitzondering van het geschiedeniskanaal, is geen van de apps gewijd aan internetgeschiedenis.

1. Er zijn ondertitels beschikbaar in verschillende talen.
2. Je kunt Alexa gebruiken om een commando aan te bieden voor een specifieke titel op het geschiedeniskanaal.
3. Het beschikt over 1080p HD-video en DTS-audio voor een hoogwaardige video-ervaring.
4. Op de Fire Stick heeft het geschiedeniskanaal een eenvoudig navigatiesysteem.

Stappen om History Channel op Fire Stick te installeren

De Amazon App Store heeft een geschiedeniskanaal, waardoor het eenvoudig te installeren is op een Firestick. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

1. Selecteer in het startscherm van de Fire Stick de "scan" -knop.
2. Gebruik het schermtoetsenbord, typ uw geschiedenis in en druk op het vergrootglas.
3. Bekijk vervolgens de zoekresultaten voor geschiedenis en klik erop.
4. Om het downloadproces te starten, klikt u op de "get" -knop.
5. Zodra het downloaden is voltooid, wordt u gevraagd om de app Geschiedenis te openen door op de knop "openen" te klikken.
6. Zodra de geschiedenis-app is geïnstalleerd, keert u terug naar het startscherm van uw Fire TV. Vervolgens wordt u gevraagd om naar uw gedeelte 'apps en kanalen' te scrollen en de geschiedenis-app te controleren. Als je het daar niet kunt vinden, druk dan op "alles zien" in dezelfde categorie en de geschiedenis-app zal verschijnen.

Stappen om de geschiedenis-app op Fire Stick te activeren

Voordat je geschiedeniskanalen op je Fire Stick kunt bekijken, moet je deze app eerst ontgrendelen. Hier zijn de stappen om het te activeren met een tv-provideraccount.

1. Open om te beginnen de geschiedenis-app op je Amazon Fire Stick.
2. Op het welkomstscherm is er een verbinding met "aanmelden". Daarna ontvang je een activeringscode die door deze app is aangemaakt.
3. Ga naar history.com/activate op een andere laptop, kies Amazon Fire TV en kies vervolgens je tv-aanbieder.

Als u de stappen in dit artikel volgt, kunt u binnen de kortste keren een geschiedenis op uw vuurstok opbouwen. Lukt het je na het lezen van dit artikel nog steeds niet om het History Channel op je vuurstok te installeren, dan kun je contact opnemen met het Amazon NL bellen team, die je 24 uur per dag 7 dagen per week bijstaat.

Voor meer informatie over het installeren van een geschiedeniskanaal op firestick. Vriendelijk Amazon Bellen.

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.