Menu

Service

Subtitle

Hoe iemand betalen met Paypal-tegoed in het VK?

Het is nu mogelijk om met PayPal-tegoed te betalen. U kunt dit online doen door in te loggen op uw PayPal-account. Ga op de website naar de pagina Geld overmaken. Het is noodzakelijk om het e-mailadres of telefoonnummer van de ontvanger te vermelden. Er moeten ook bedragen worden ingevuld. Klik op Wijzigen om PayPal-tegoed te selecteren en bevestig vervolgens om een wijziging in uw PayPal-account aan te brengen.

Kun je Paypal-tegoed gebruiken om te betalen, iemand?

U kunt geld verzenden met PayPal-tegoed als u niet over de vereiste cashflow beschikt. Als u geen contant geld bij de hand heeft, kunt u misschien iemand betalen die u kent. In uw PayPal-rekening heeft u de keuze uit "geld betalen of verzenden". Voordat u overstapt op PayPal-tegoed, stuurt u een e-mail naar de ontvanger met hun contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer).

Waarom kan ik geen Paypal-tegoed gebruiken om geld te verzenden?

Debet- en creditcards in de winkel worden niet geaccepteerd; alle online transacties worden afgehandeld via PayPal-tegoed. Het is de kosten van het sturen van geld naar vrienden niet waard, omdat PayPal-tegoed een vast bedrag aan elke cent heeft.

Kunt u betalen met PayPal Credit UK?

In de V. Vanwege de beperkingen wordt PayPal-tegoed niet gebruikt als methode om contant geld naar vrienden en familie te sturen.

Hoe gebruik ik mijn Paypal-tegoed in het VK?

PayPal-instellingen zijn te vinden in de rechterbovenhoek van de webpagina. Klik op het tabblad Betalingen op de pagina Instellingen. Als je een PayPal-tegoedrekening hebt, maar eBay-tegoed als reservebetaalmethode wilt, ga dan naar de onderkant van de lijst Je voorkeursmanier van betalen en klik op Wijzigen naast het winkelsymbool.

Kun je Paypal-tegoed gebruiken om te betalen?

Wanneer u afrekent met PayPal, kunt u PayPal-tegoed gebruiken door eBay-tegoed als betalingsoptie te selecteren.

Kan ik geld verzenden met Paypal-tegoed?

Het is veel gemakkelijker om een PayPal-creditcard te gebruiken om geld naar vrienden en familie te sturen. PayPal rekent een vergoeding van 2,5 procent. Daarnaast wordt er een service fee van 30 cent geheven.

Mocht er hierna een probleem zijn met je Paypal account dan neem je contact op met Paypal nederland bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.