Menu

Service

Subtitle

Hoe Koppel een nieuwe Alexa Voice Remote aan je Amazon Fire TV?

Bereid je tv en Amazon Fire TV voor op het koppelen van een nieuwe Alexa Voice Remote met je Amazon Fire TV. Hier leest u hoe u het aanpakt:

• Schakel om te beginnen zowel uw tv als uw Fire TV-systeem in.
• Steek de nieuwe batterijen in de Alexa Voice-afstandsbediening, en de Fire TV zal de nieuwe afstandsbediening automatisch detecteren en koppelen.
• Houd de Home-knop maximaal 10 seconden ingedrukt als de afstandsbediening niet automatisch wordt gekoppeld.
• Als het probleem zich blijft voordoen na het voltooien van de voorgaande stappen, probeer het dan in te stellen met de Fire TV-app of uw huidige werkende afstandsbediening.

Gebruik de Fire TV-app om een nieuwe Alexa Voice Remote te koppelen aan je Amazon Fire TV

Om dit te doen, downloadt en installeert u eerst de Fire TV-software op uw mobiele apparaat en verbindt u deze vervolgens met uw Fire TV.

1. Schakel zowel uw tv als uw Fire TV-eenheid in.
2. Vervang de batterijen in je Alexa-stemafstandsbediening en bewaar deze dicht bij je Fire TV-apparaat. (Hoogstwaarschijnlijk binnen 10 voet).
3. Haal je Fire TV uit het stopcontact en sluit hem aan op de stroombron.
4. Start de Fire TV-app op uw mobiele apparaat.
5. Zorg ervoor dat uw Fire TV-app is verbonden met uw Fire TV-systeem.
6. Ga naar de bovenkant van het Fire TV-startscherm en kies Instellingen.
7. Kies vervolgens onder Controllers en Bluetooth-apparaten 'Amazon Fire TV-afstandsbedieningen'.
8. Druk nu op Nieuwe afstandsbediening toevoegen, kies uw nieuwe afstandsbediening uit het vervolgkeuzemenu en klik op Koppelen.
9. Als u meer afstandsbedieningen aan uw Fire TV wilt koppelen, volgt u dezelfde maatregelen als hiervoor. (Met inbegrip van Fire TV-gamecontrollers en de Fire TV-app kunt u maximaal zeven afstandsbedieningen tegelijk koppelen.)

Gebruik een oudere werkende afstandsbediening om een nieuwe Alexa Voice Remote te koppelen aan je Amazon Fire TV

1. Schakel zowel uw tv als uw Fire TV-eenheid in.
2. De volgende stap is het vervangen van de batterijen in je Alexa Voice Remote.
3. Ga met je huidige Fire TV-afstandsbediening naar 'Controllers en Bluetooth-apparaten'.
4. Kies vervolgens "Amazon Fire TV-afstandsbedieningen" en "Nieuwe afstandsbediening toevoegen".
5. Kies uw nieuwe afstandsbediening uit de beschikbare lijst om deze in de volgende stap te koppelen.
6. Als u meer afstandsbedieningen aan uw Fire TV wilt koppelen, volgt u dezelfde maatregelen als hiervoor. (U kunt maximaal zeven Fire TV-gamecontrollers en de Fire TV-app tegelijk koppelen.)

Het Fire TV-platform is gebruiksvriendelijk, goedkoop en kan worden geïntegreerd met het content-ecosysteem van Amazon en dat van andere grote spelers zoals Disney +, Netflix en HBO. Het is een van de bekendste streamingdiensten. Koop een extra Alexa Voice Remote als die van jou niet werkt, en een Fire TV-herschikking als je een van je favoriete over-the-air shows en sporten wilt bekijken.

Dit is misschien wel de enige afstandsbediening die u nodig hebt als uw tv CEC-bediening ondersteunt (wat de meeste moderne tv's doen). Je tv in- of uitschakelen, het volume hoger of lager zetten, wat je ook wilt kijken, wat je ook nodig hebt, zeg het gewoon en Alexa zorgt ervoor.

We hebben je een paar verschillende manieren laten zien om je Alexa-stemafstandsbediening te verbinden met je Amazon Fire TV. We hopen dat de informatie in het vorige artikel je zal helpen om een nieuwe Alexa-stemafstandsbediening aan je Amazon Fire TV te koppelen. Mochten er na deze stappen problemen zijn, dan kunt u beter contact opnemen met Amazon bellen.

Voor meer informatie over het koppelen van een nieuwe Alexa-stemafstandsbediening aan je Amazon Fire TV. Neem dan contact op met Amazon klantenservice.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.