Menu

Service

Subtitle

Hoe lang duurt het voordat PayPal je geld overmaakt?

Het hangt af van hoe u het geld overmaakt

Veel mensen gebruiken PayPal om online transacties uit te voeren, van het kopen van producten op Etsy tot het factureren van klanten voor freelancers. Als het tijd is om geld van uw rekening op te nemen, zijn er een paar opties voor u beschikbaar.

Een bankrekening koppelen

Het koppelen van uw PayPal-rekening aan uw bankrekening is de snelste en gemakkelijkste manier om toegang te krijgen tot het geld op uw PayPal-rekening. U kunt zoveel geld overmaken als u beschikbaar heeft nadat dit is ingesteld.

Afhankelijk van uw bank kan het één tot vijf werkdagen duren voordat de overboeking verschijnt. Dit wordt bepaald door uw financiële instelling, het tijdstip van de dag en of de overboeking al dan niet op een federale feestdag wordt gedaan. Transacties geactiveerd na 19.00 uur ET wordt mogelijk pas de volgende werkdag verwerkt. U moet minimaal $ 1 op uw PayPal-rekening hebben om deze methode te gebruiken.

Een bankpas of creditcard koppelen

Veel mensen gebruiken hun bankpas of creditcard als directe betaalmethode voor het grootste deel van hun dagelijkse aankopen. U kunt een betaalpas of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en direct geld overmaken naar de bijbehorende rekening. Als het een prepaidkaart is, wordt het geld onmiddellijk naar de kaart overgemaakt.

Dit is de snelste manier om op dit moment geld van uw PayPal-rekening te halen. Deze overboekingen zouden binnen 30 minuten moeten verschijnen nadat PayPal geen verdachte activiteit heeft gedetecteerd.

PayPal Debet Mastercard

Als u een PayPal Mastercard wilt, moet u zich eerst kwalificeren en een aanvraag indienen op de website. Als u geautoriseerd bent, krijgt u een PayPal Debit Mastercard, waarmee u rechtstreeks geld van een geldautomaat van uw PayPal-rekening kunt opnemen.

Houd er rekening mee dat hoewel u met deze aanpak geld kunt opnemen bij een geldautomaat, veel geldautomaten kosten in rekening brengen. Op deze manier bent u beperkt tot het opnemen van $ 400 per kalenderdag.

Vraag een cheque aan

Als je geen fan bent van elektronische overschrijvingen van welke aard dan ook, heb je nog een keuze. U kunt vragen om een cheque naar u opgestuurd te krijgen. Door naar de Overboekingspagina te gaan en Een cheque per post aanvragen te selecteren, kunt u van deze optie profiteren. Bij betaling per cheque worden kosten in rekening gebracht.

Deze optie zal zeker de langste tijd kosten om uw geld te innen. Cheques arriveren doorgaans binnen 1-2 weken voor PayPal-klanten in de continentale Verenigde Staten. In gebieden buiten de Verenigde Staten kan het tot 6 weken duren voordat de cheque arriveert. Als het zelfs daarna meer dagen duurt om het geld te krijgen, neem dan contact op met PayPal bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.