Menu

Service

Subtitle

Hoe PayPal aan eBay koppelen?

PayPal is het meest gebruikte betalingssysteem ter wereld, met applicaties die beschikbaar zijn op verschillende netwerken. PayPal-gebruikers kunnen hun rekeningen verbinden met andere apps voor snellere en veiligere transacties. Zoals we allemaal weten, is eBay een van de grootste winkel- en veilingsites, en als je je PayPal-account eraan koppelt, kun je snel een aankoop doen op eBay.

U gebruikt uw PayPal-account om transacties op eBay te betalen door deze aan uw eBay-account te koppelen. Vanwege de hoge mate van bescherming en gebruiksgemak is deze vorm van betalen zeer gebruikelijk. Door PayPal te gebruiken, kunt u uw bedrijf uitbreiden en uw online verkopen verhogen, en krijgt u toegang tot items met een hoger profiel op eBay.

Hoe PayPal verbinden met eBay?

U kunt uw PayPal-account aan uw eBay-account koppelen door deze maatregelen te volgen. Nadat u deze maatregelen heeft genomen, kunt u uw eBay-transacties betalen met PayPal.

• Controleer de eBay-gebruikersnaam in uw webbrowser.
• Je eBay-inloggegevens gebruiken om je account in te voeren.
• Ga naar “Mijn eBay” in de accountlijst.
• Om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening, drukt u op de knop “Mijn PayPal-rekening koppelen”.
• Voer nu uw “Login-ID en wachtwoord” in om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening.
• Als u nog geen PayPal-account heeft, kunt u er een aanmaken met de knop Aanmelden. U kunt nu uw account controleren en betalingen over de hele wereld verzenden en ontvangen.
• Om uw PayPal-status te controleren, logt u in op uw PayPal-rekening en volgt u de instructies op het tabblad rekeningoverzicht.

Verbind je eBay-account met je PayPal-account en begin met het verzenden en ontvangen van geld via de beveiligde transactionele gateway van PayPal. Volg de bovenstaande stappen om PayPal met eBay te verbinden. Als je problemen hebt, ga dan naar de officiële website of neem contact op met Bellen PayPal klantenservice telefoonnummer.

Voor meer informatie over het koppelen van Paypal aan eBay. Neem dan contact op met Paypal NL Bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.