Menu

Service

Subtitle

Hoe schakel ik IMAP in voor mijn Gmail-account

Schakel IMAP in voor mijn Gmail-account

U kunt IMAP gebruiken om uw e-mailberichten van Gmail naar andere e-mailclients, zoals Microsoft Outlook en Apple Mail, te lezen. U kunt uw Gmail-berichten op meerdere apparaten lezen met IMAP, en alle berichten worden in realtime gesynchroniseerd. Als je wilt voorkomen dat je geen toegang meer hebt tot je account, zorg er dan voor dat je meer dan 2500 MB per dag hebt voor IMAP-downloads en 500 MB per dag voor IMAP-uploads. Als u één IMAP-account op meerdere computers instelt, moet u proberen een pauze in te lassen tussen elke IMAP-accountconfiguratie.

Stappen om IMAP in te schakelen voor mijn Gmail-account

U kunt de onderstaande stappen volgen om IMAP in te schakelen voor uw Gmail-account

• U moet Gmail eerst op uw computer openen.
• Zodra Gmail is geopend in de rechterbovenhoek, klikt u op Instellingen.
• Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op Instellingen.
• Klik op het tabblad Doorsturen en POP / IMAP.
• Selecteer IMAP inschakelen in het gedeelte IMAP-toegang.
• Om het proces te voltooien, klikt u op Wijzigingen opslaan.

Dit is hoe IMAP kan worden ingeschakeld voor uw Gmail-account.

Gmail-nummer voor technische ondersteuning

Gmail is populair en een van de meest gebruikte e-maildiensten van Google. Google is een wereldberoemd bedrijf en Google staat erom bekend de beste ondersteuning en technische ondersteuning te bieden. Technische ondersteuning van Gmail is beschikbaar voor alle Gmail-gebruikers van over de hele wereld. Maar allereerst weet u dat Gmail een zeer gemakkelijke en nuttige e-mailservice is en zeer weinig problemen heeft veroorzaakt, aangezien Google nogal gefocust is op het bieden van een geweldige e-mailervaring aan de gebruikers. Interessant is dat Gmail goed werkt op veel apparaten zoals laptops, smartphones, tablets, enz., Wat uw leven gemakkelijker maakt. Maar uw leven is niet gemakkelijk als u met een technisch probleem met uw Gmail-account wordt geconfronteerd. In elk geval kun je naar de Google Help-pagina gaan waar je Gmail kunt kiezen en informatie kunt lezen over veel problemen die erg handig zijn voor elke Gmail-gebruiker. U kunt ook technische ondersteuning van Gmail krijgen via livechat of e-mail. U kunt ook telefoneren en het enige dat u hoeft te doen, is het Gmail bellen kiezen.

Gmail-klantenservicenummer

Ondanks dat Gmail een geweldig e-mailplatform is, heb je om verschillende redenen hulp nodig. U kunt voldoende informatie over Gmail krijgen op duizenden websites, waaronder Google. Desalniettemin is Gmail zo omvangrijk dat je misschien wat informatie nodig hebt die je niet kunt verzamelen of begrijpen. En waarom zou u zoveel tijd verspillen aan het lezen van veel pagina's als u alleen het Gmail-telefoonnummer voor wachtwoordherstel en hulp kunt krijgen? U kunt met een medewerker van Gmail Klantenservice praten en de informatie opvragen die u zoekt. U krijgt het meteen van de andere kant om er zeker van te zijn.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.