Menu

Service

Subtitle

Hoe sluit je Alexa aan op je Xbox One?

 

 Is het mogelijk om Alexa aan je Xbox One te binden? Verrassend genoeg is het antwoord ja! Koppel uw Xbox One-computer aan een voor Alexa geschikte luidspreker en gebruik spraakopdrachten om deze te volgen. In slechts een paar minuten kun je Alexa aan je Xbox One-systeem koppelen zonder veel tijd te verspillen.

Nadat je Alexa hebt verbonden met Xbox One, kun je eenvoudige spraakopdrachten gebruiken om het scherm in te schakelen, het volume te wijzigen, verschillende apps en games te starten, enzovoort.

Om Alexa aan Xbox One te koppelen, wijzigt u eerst de instellingen van de console en gebruikt u vervolgens de Alexa-app om de verbinding te voltooien. Om met het installatieproces te beginnen, moet je ervoor zorgen dat je een Alexa-computer hebt, zoals een Amazon Echo.

Stappen om Alexa te verbinden met je Xbox One

Activeer Instant-on-functie

Zet om te beginnen je Xbox in de modus "Instant-on". Wanneer je je Alexa-compatibele computer aansluit en gebruikt, kan je Xbox in een soort rustmodus blijven in plaats van uit te schakelen.

Hoe doe je? Hier zijn de stappen:

Stap 1: Klik op de Home-knop op uw Xbox One om deze in te schakelen. Er verschijnt een breed Xbox-logo in het midden van je controller, waardoor een menu met opties wordt geopend.
Stap 2: Open het menu "Systeem" door helemaal naar rechts te scrollen in de rij met opties bovenaan het menu. Selecteer "Instellingen" als je daar aankomt.
Stap 3: Ga vervolgens naar "Power & Startup" en kies "Power mode & startup" uit het drop-down menu.
Stap 4: Scrol in het nieuw geopende menu omlaag naar het tabblad "Energiemodus" in de middelste kolom. Selecteer deze optie en kies vervolgens "Instant-on" in het vervolgkeuzemenu.

Schakel digitale assistenten in

U moet nu de instellingen van de digitale assistent op uw Xbox One configureren om uw virtuele assistent aan uw gameconsole te koppelen.

Stap 1: Doorloop de stappen opnieuw, zet je Xbox One aan en druk op de Home-knop. Kies verder "Setup" in het menu aan de rechterkant.
Stap 2: Kies "Kinect & machines" in het menu "Instellingen". Kies daarna 'Digitale assistenten'.
Stap 3: Selecteer 'Digitale assistenten inschakelen'. U kunt zich aanmelden bij uw Xbox-account als daarom wordt gevraagd.

Koppel uw Alexa-apparaat

Daarna moet je teruggaan naar je telefoon en het proces van het verbinden van Alexa met je Xbox One voltooien.

Stap 1: Open de Alexa-app en tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek om het menu te openen.
Stap 2: Kies "Vaardigheden en games" in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.
Stap 3: Gebruik het vergrootglas om het "Xbox" -apparaat te vinden. U moet erop drukken zodra het in de zoekresultaten verschijnt.
Stap 4: Selecteer 'Inschakelen om te gebruiken' en meld u aan bij uw Microsoft-account dat is verbonden met uw Xbox One.

Ten slotte zijn de twee apparaten met elkaar verbonden, wat aangeeft dat hun relatie compleet is.

Welke kan Alexa Command gebruiken met Xbox One?

Amazon Alexa is nu klaar voor gebruik met Xbox One nadat je de bovenstaande stappen hebt voltooid om Alexa met je Xbox One te verbinden. Als u niet zeker weet welke opdrachten u voor uw Xbox One kunt gebruiken, vindt u hier een lijst met Alexa-spraakopdrachten die werken met Xbox One.

• "Alexa, vertel Xbox om te stoppen"
• "Alexa, vertel Xbox om te starten"
• "Alexa, vertel Xbox om het volume te verhogen"
• "Alexa, vertel Xbox om het volume met 40 procent te verlagen"
• "Alexa, vertel Xbox om uit te schakelen"
• "Alexa, vertel Xbox om Rocket League te openen"
• "Alexa, vertel Xbox om Netflix te spelen"
• "Alexa, vertel Xbox om te beginnen met uitzenden"
• "Alexa, vraag Xbox wat ik kan vertellen"

Dus door de Xbox-mogelijkheid voor Alexa te gebruiken, kun je eenvoudig communiceren met je Xbox One-computer door er simpelweg commando's tegen uit te spreken. U kunt ook de Cortana-mogelijkheid op uw Xbox One-computer instellen en gebruiken.

Deze handleiding geeft u de volledige procedure om het verbindingsproces uit te voeren. Laten we snel aan de slag gaan.

De draadloze Xbox One-controller is extreem cool, zo niet beter. U kunt uw stem gebruiken om door Xbox te bladeren en deze te volgen. Het spelen van uw favoriete spellen vereist echter het gebruik van uw handen.

Zodra Alexa is verbonden met je Xbox One, kun je alles volgen met je spraakopdrachten, inclusief het aanpassen van het volume voor een bepaalde app. Xbox One, een Alexa-apparaat en een iPhone- of Android-apparaat met de Alexa-app zijn allemaal vereist.

Ik hoop dat deze eenvoudige stapsgewijze handleiding nuttig is om Alexa te verbinden met je Xbox One-apparaat. Als het probleem nog steeds bestaat, neem dan contact op met Amazon nl bellen.

Voor meer informatie over het verbinden van Alexa met je Xbox One. Vriendelijk Amazon bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.