Menu

Service

Subtitle

Hoe te gebruiken Alexa op Amazon Fire TV Stick

Veel Amazon Fire TV Stick-gebruikers weten niet dat ze Alexa, de stemassistent van Amazon, kunnen gebruiken met hun smartphones. Meer nog, ze zullen het feit waarderen dat Alexa veel beter in staat is dan eenvoudige spraakbesturing op Fire TV.

Fire TV Stick Ingebouwde spraakbediening

Toen Fire TV voor het eerst werd gelanceerd, werd het tenslotte geleverd met ingebouwde spraakbesturing. De ingebouwde spraakbesturing op de Fire TV maakt het gemakkelijk om door het ecosysteem van Amazon te bladeren. U kunt gewoon 'scan' zeggen om alles te vinden waarnaar u zoekt, zoals films, shows, games en andere soorten media.

De ingebouwde spraakbesturing is uitstekend, maar niet erg handig omdat je er alleen shows en andere media mee kunt bekijken. Dankzij Amazon Echo en Alexa, een veelzijdige stemassistent, zijn de zaken echter veranderd.

Amazon Alexa Voice Assistant op Fire Stick TV

Met uitzondering van één functie, is de functionaliteit van de Fire TV vergelijkbaar met die van het Echo-platform, waardoor Alexa eenvoudig kan worden geïntegreerd in de functies van je Fire TV. Het enige verschil tussen Fire TV en Echo is dat de laatste een altijd ingeschakelde microfoon heeft, zodat u met uw gadget kunt communiceren zonder deze aan te raken.

Om het Alexa-systeem te gebruiken, moet u echter op een microfoonknop op uw Fire TV-afstandsbediening drukken. Hoewel het onhandig is, helpt Alexa on Fire TV je om veel dingen te doen die je niet met Echo kunt doen

Streaming-muziek van Prime oproepen, het nieuws bekijken, naar het weer vragen, producten aan uw boodschappenlijst toevoegen en meer zijn slechts enkele van de dingen die u kunt doen. Ben je klaar om te profiteren van al het geweldige dat Alexa on Fire TV Stick te bieden heeft? Als dat het geval is, kunt u dit als volgt doen.

Alexa oproepen

Ga om te beginnen naar het Fire TV-menu. Zoek de microfoonknop op de stemafstandsbediening en houd deze ingedrukt. Probeer het uit door te spreken terwijl de knop wordt ingedrukt en vastgehouden (het woord "Luisteren ..." verschijnt op het scherm).

Alexa staat bekend als snel en je kunt vrijwel onmiddellijk reacties op je opdrachten krijgen. Je ziet de inhoud, tv, films of andere media die je bij Alexa hebt aangevraagd op het scherm van je Fire TV. Als u naar het hoofdscherm wilt terugkeren, drukt u eenvoudig op de terugknop.

Als je Amazon Echo eerder hebt gebruikt, zul je merken dat elke opdracht die je daar hebt geprobeerd, ook werkt met Fire TV. Met Fire TV hoeft u echter niet "Alexa" te zeggen en bij een willekeurige bestelling op de spraakknop te drukken. Je kunt alle verschillende dingen die je kunt doen met Alexa op de Fire TV Stick zien door naar:

• Instellingen>
• Toepassingen>
• Alexa>
• Dingen om te proberen

De Fire TV Stick met Alexa heeft een lijst met alle dingen die je doet. Alexa gebruiken om een boodschappenlijst te maken, naar audioboeken luisteren, agenda-items maken en meer zijn slechts enkele mogelijkheden. Als je problemen hebt met het gebruik van Alexa op je brandsysteem, neem dan contact op met Amazon Klantenservice voor hulp.

Een voordeel van het gebruik van Alexa op de Fire TV Stick is dat je de Alexa-app niet nodig hebt. Als het extra gebruik van Alexa via je Fire TV-stick voldoende voor je is, verspil dan geen tijd door een stemassistent aan je computer toe te voegen. Als u echter meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met het Amazon telefoonnummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.