Menu

Service

Subtitle

Hoe telefoonnummers op een Android naar Gmail over te zetten

 

Stappen om telefoonnummers op een Android naar Gmail over te zetten

​Veel mensen gebruiken tegenwoordig Android-smartphones en hebben meerdere contacten op hun telefoon opgeslagen. Gmail is ook beschikbaar op je Android-telefoon. Het kan dus voorkomen dat u telefoonnummers van uw Android naar uw Gmail-account wilt verplaatsen. U kunt dit doen door de onderstaande stappen te volgen:

Druk om te beginnen op de menuknop op uw Android-apparaat en selecteer Instellingen.
Daarna moet u synchroniseren door op & Accounts te tikken.
Druk vervolgens op de knop Accounts om een nieuw account toe te voegen.
Tik op Google next.
Tik op de knop Volgende.
Ga nu naar Aanmelden en voer uw Gmail-inloggegevens in. Als je nog geen Gmail-account hebt, tik je op de knop Maken en vul je het formulier in dat verschijnt.
Druk vervolgens op de knop Aanmelden. De Gmail-accountgegevens worden naar de computer gedownload.
Nu moet je op Contacten synchroniseren tikken & rdquo; optie.

Tik op de knop Voltooien.Als u telefoonnummers wilt overschakelen van Android naar Gmail, kunt u dit doen door de bovenstaande stappen te volgen.

Gmail-helpcentrumnummer

Gmail is bekend en geliefd bij alle internetgebruikers over de hele wereld. Mensen gebruiken Gmail om een e-mail te verzenden en te ontvangen, daarom biedt Gmail de beste klantenservice aan alle Gmail-gebruikers over de hele wereld. Gmail helpt alle Gmail-gebruikers om de beste klantenondersteuning te krijgen wanneer ze die nodig hebben, zelfs als ze niet beseffen dat ze die nodig hebben. Hiervoor is voor alle Gmail-gebruikers een Gmail-klantenservicenummer beschikbaar. Heeft u dus problemen met Gmail of heeft u meer informatie nodig, dan kunt u contact opnemen met Gmail bellen Nederland.

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.