Menu

Service

Subtitle

HOE U HP PC-FOUTCODE 0X0000185 KUNT OPLOSSEN

HP-FOUTCODE 0XC0000185

Over het algemeen wordt de foutcode 0xc0000185 gevolgd door een bericht: de opstartconfiguratie-informatie voor uw pc ontbreekt of bevat fouten.

Het werd automatisch hersteld toen u uw notebook opstartte. Even zal het scherm dan donker worden. Fix HP pc-foutcode 0x0000185 die optrad net voor of na het Windows-logo en de bijbehorende foutcode en het bericht verscheen.

Wanneer u uw pc veilig opnieuw opstart, kan uw apparaat in elk stadium groeien en samen met de post een foutcode tegenkomen. Als u deze fout mogelijk tegenkomt met Windows, is deze ook erg populair met Windows 8 en 8.1. Foutcodepresentatie 0xc0000185 wordt gebruikt om aan te tonen dat uw computersysteem geen toegang heeft tot de juiste Windows OS-bestanden op de harde schijf om op te starten.

HOE HP-FOUTCODE 0XC0000185 IN WINDOWS 10 TE REPAREREN

"De opstartconfiguratiegegevens voor uw pc missen alle vereiste gegevens" is een BSOD-fout, ook bekend als foutcode: 0xc0000185. De foutmelding geeft specifiek aan dat deze bug verband houdt met de opstartconfiguratiegegevens die ofwel zijn aangetast of geen significante informatie bevatten. Bijgevolg kan het apparaat niet opstarten tenzij de pc-eigenaar dergelijke oplossingen toepast om de ontbrekende of beschadigde gegevens te herstellen.

Uitzonderlijk komt de foutcode 0xc0000185 niet voor op Windows 10 OS. Uit onderzoek van People blijkt echter dat Windows 10 pc's en laptops het meest vatbaar zijn voor deze fout.

Over het algemeen wordt een fout 0xc0000185 veroorzaakt door een vermelding in de Windows Boot Manager (Bootmgr) [1] die ontbreekt in de Boot Configuration Data (BCD) -opslag.

Bovendien, als gevolg van Boot \\ BCD-bestandsomkoping, "Gegevens voor het opstarten van uw pc ontbreken of bevatten fouten" BSOD [2] kan ook verschijnen.

Omdat het voorkomt dat het apparaat opstart en toegang krijgt tot het bureaublad, is de 0xc0000185-fout te wijten aan de dodelijke Windows-foutcategorie. Daarom zouden alle privégegevens ontoegankelijk zijn.

Het betekent echter niet dat uw machine voor altijd is gecrasht en dat u deze niet meer kunt gebruiken. Opstartconfiguratiefoutcode 0xc0000185 kan worden opgelost door een opstartbare Windows Installation Media-fout. Herstel een programma [3] en de fout moet worden opgelost.

Dit betekent simpelweg dat uw computersysteem niet kan communiceren met de harde schijf of bestanden, of dat bestanden een probleem vormen. U kunt ook contact opnemen met HP Klantenservice en hulp krijgen bij het oplossen van problemen.

VOLG METHODEN OM HP PC-FOUTCODE 0X0000185 TE REPAREREN:

METHODE 1: ZOEK NAAR EEN DRAADVERBINDING MET FIR 0X0000185

In eerste instantie moet u controleren of er een probleem met de apparaatkoppeling is of niet. Om toegang te krijgen tot de harde schijf, moet u de CPU van uw computer losschroeven om ervoor te zorgen dat de kabel tussen de harde schijf en het apparaat niet kapot of los is.

METHODE 2: AUTOMATISCHE REPARATIE

Wanneer de Windows OS-herstelmedia

Plaats het ophaalmedium in de juiste poort.
De Recovery Media Boot.
Klik op het resulterende Windows Setup-pad op Volgende.
Kies de machine onderaan het scherm om deze te patchen.
Kies Problemen oplossen in de lijst met opties voor 'Geavanceerd opstarten'.
Klik op de optie voor automatische reparatie.

Methode 3: Controleer HD op fouten

Zoek naar de harde schijf als er een fout aan is verbonden.

Klik op de primaire combinatie Win + X.
Tik op 'Vragen om bestelling'.
Typ chkdsk / R in het overeenkomstige dialoogvenster voordat u op Enter drukt.

Uw machine moet eventuele fouten zoeken en corrigeren met het technische expertteam dat het als opgelost vindt.

Onmiddellijke assistentie bij HP Bellen + 31-297728131 voor het oplossen van hp-foutcode 0xc0000185

Als u uw HP-fout nog steeds niet kunt herstellen, neem dan contact op met HP NL bellen + 31-297728131 (gratis) voor technisch advies en hulp bij het snel oplossen van de fout. Onze getrainde, deskundige en gediplomeerde technici zullen u in korte tijd in de juiste richting leiden om het probleem op te lossen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.