Menu

Service

Subtitle

Hoe u opgeschorte verdachte activiteit van Gmail-account kunt herstellen

Stappen om opgeschorte verdachte activiteit in Gmail-account te herstellen

Gmail is een Google-product dat absoluut veilig te gebruiken is. Dus als Google om de een of andere reden ongebruikelijke activiteit met uw Gmail-account ontdekt, wordt uw account opgeschort. Wanneer u nu probeert in te loggen op uw account, kunt u dit niet doen omdat uw Gmail-account is opgeschort vanwege verdacht gedrag. Om weer toegang te krijgen tot uw Gmail-account, moet u eerst aantonen dat u de legitieme eigenaar van het account bent, waarna u zich kunt aanmelden. Volg de onderstaande stappen om uw opgeschorte Gmail-account opnieuw te activeren:

• Log eerst in bij uw Google-beheerdersconsole
• Ga vervolgens naar de accountpagina van de gebruiker.
• Klik rechtsboven op Herstellen.
• Klik in het pop-upbericht op Gebruiker opnieuw instellen.

Hierdoor is het Gmail-account van de gebruiker beschikbaar. De gebruiker kan zich nu aanmelden en zijn of haar e-mail bekijken.

Op deze manier kunt u een opgeschort Gmail-account opnieuw activeren.

Als Google een schending van zijn beleid ontdekt, kan het uw Gmail-account opschorten. In dit scenario kunt u weer toegang krijgen tot uw Gmail-account door de bovenstaande stappen te volgen.

Gmail-nummer voor technische ondersteuning

Gmail is een Google-service die gebruikers over de hele wereld een scala aan functies biedt. Gmail heeft een aantal handige functies, zoals privacy- en profielinstellingen. U kunt uw Gmail-account gebruiken om onder andere toegang te krijgen tot Google Drive, YouTube, Maps, Google+ en Google Zoeken. Ondanks dat Gmail een krachtig platform is met tal van features, kunnen gebruikers er technische problemen mee ervaren die ze zelf niet kunnen oplossen. Mocht u dus technische problemen ondervinden bij het gebruik van Gmail, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door Gmail bellen Nederland.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.