Menu

Service

Subtitle

Probleemloze stappen om Google Chrome op Fire Stick te installeren

Veel streaming-apparaten zijn direct beschikbaar in zowel de online als offline markten. In de wereld van entertainment is Amazon Fire Stick het meest voorkomende streamingsysteem. Terwijl de app store van Amazon vol staat met apps, hebben slechts twee webbrowsers een thuis in de Amazon App Store. Hoewel Silk beschikbaar is in de huisbrowser, zijn zowel Mozilla Firefox als Silk aangepast aan het besturingssysteem, waardoor gebruikers een maximale internetervaring kunnen krijgen. Andere browsers moeten echter als client van derden op de Fire Stick worden geïnstalleerd. Alle ins en outs van het installeren van Google Chrome op een Fire Stick worden in dit artikel besproken. U kunt Google Chrome op uw Fire Stick installeren door deze tutorial stap voor stap te volgen.

Waarom Google Chrome installeren op Fire Stick

Google Chrome is een van de meest compatibele webbrowsers voor verschillende besturingssystemen, waaronder iOS, Android, Windows, Mac OS X en Linux. Bovendien is het bij gebruik als webbrowser uitgerust met ongelooflijke functies. Als gevolg hiervan moest Google Chrome op de Fire Stick worden geïnstalleerd om te profiteren van de vloeiende functionaliteit. Het meest kritische aspect van Google Chrome is dat het uw privacy met uiterste voorzichtigheid beschermt.

1. U heeft volledige controle over uw browsegegevens, cookies en geschiedenis, evenals de mogelijkheid om de incognitomodus te gebruiken.
2. Het behoudt en beschermt uw privacy. Chrome-browsergebruikers kunnen synchroniseren met hun Google-accounts, wat een bekend feit is.
3. Als u veel websites gebruikt, kunt u bij elke website uw geschiedenis, bladwijzers enzovoort bijhouden.
4. Een webpagina kan worden bekeken op een mobiel apparaat of op een desktopcomputer.

Stappen om Google Chrome op Fire Stick te installeren

Op de Amazon Fire Stick kun je verschillende games downloaden uit de Amazon Play Store. De Amazon Fire Stick-app store heeft echter geen Google Chrome. U heeft in dit geval maar één keuze, en dat is om het te downloaden als een app van derden. De onderstaande stappen helpen u bij het installeren van Google Chrome op uw Fire Stick, maar u mag geen van deze stappen overslaan om onderbreking te voorkomen. Daarom moet u het stap voor stap zorgvuldig installeren.

Stap 1: Sluit de Amazon Fire Stick aan en sluit hem aan

1. U sluit eerst een Fire Stick aan op de HDMI-poort van uw tv.
2. Nadat u de Fire Stick hebt bevestigd, ziet u het startscherm van uw tv met live video's, instellingen, films, games, tv-programma's en meer.

Stap 2: ga naar instellingen ADB-foutopsporing

1. Ga naar de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer de keuze.
2. Ga daarna naar instellingen en zoek de keuze voor mijn haard tv en kies deze.
3. Als u het selecteert, zal het u vragen om naar beneden te scrollen totdat u de "ontwikkelaaroptie" vindt, en vervolgens naar ADB-foutopsporing. Door het ontwerp is het uitgeschakeld.
4. De volgende stap is om "apps van onbekende bronnen" toe te staan, die te vinden zijn in het ontwikkelaarsmenu.
5. De Amazon App Store zal je dan een waarschuwing geven over het downloaden van een app van onbekende bronnen. Het enige dat u nu hoeft te doen, is het vergeten. Druk op de "aan" -knop om het alarm uit te schakelen.

Stap 3: ontvang de Downloader-app uit de Amazon App Store

1. Ga naar de startpagina en zoek naar de zoekfunctie, die een vergrootglasachtig symbool heeft.
2. De volgende stap is het typen van downloader, die je kunt vinden in de sectie APPS & GAMES.
3. Wanneer u op de knop klikt, begint de downloader met downloaden.
4. Het installatieproces zal zichzelf voltooien, maar de tijd wordt bepaald door de internetsnelheid.

Stap 4: Download Chrome

1. Zodra de installatie is voltooid, opent en start u de downloader. Om opslagmachtiging aan uw Fire Stick te verlenen, moet u op toestaan klikken.
2. Klik nu op "ja" om de bijgewerkte dienst te stoppen en door te gaan naar de volgende stap.
3. Er zijn verschillende appstores ontwikkeld door Google-medewerkers, van waaruit u Google Chrome kunt downloaden en installeren op uw Fire Stick. Ga gewoon naar https://pttv.xyz/ en volg de instructies.
4. U kunt de software eenvoudig op uw Fire Stick downloaden door naar Chrome.apk te zoeken. Er zijn verschillende applicaties om uit te kiezen. Het begint vanzelf te downloaden.

Stap 5: installeer Chrome

1. De update wordt binnen enkele ogenblikken voltooid, waarna u wordt gevraagd te klikken op "Google Chrome installeren op Fire Stick" en vervolgens op "Klaar".
2. Daarna zal een pop-upmelding u informeren over de geïnstalleerde locatie van de Chrome-browser.
3. Om ruimte op de Fire Stick te besparen, willen gebruikers tijdelijke.apk-bestanden verwijderen uit de verwijdersectie.

Stap 6: Accepteer de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google Chrome

1. Het zal u instrueren om naar de startpagina van uw Fire Stick te gaan en op de startknop te drukken.
2. Ga naar Apps & Netwerken, en klik vervolgens op Google Chrome Browser.
3. Als je het bericht 'Servicevoorwaarden en privacy accepteren' ziet, accepteer het dan. U moet het vakje aanvinken om aan te geven dat u akkoord kunt gaan en erop blijven klikken.
4. U wordt naar de zoekpagina van Google Chrome gebracht zodra u erop klikt.

De beschrijving van dit artikel zou voldoende moeten zijn om u te helpen Google Chrome op uw firestick te installeren. Mocht u problemen hebben met het installeren van deze app op uw vuurstok, dan kunt u contact opnemen met Amazon Klantenservice, die 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar is.

Voor meer informatie over het installeren van Google Chrome On Fire Stick. neem contact op met Amazon telefoonnummer.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.