Menu

Service

Subtitle

Problemen oplossen Netgear-router Blokkeert Netflix op Smart TV en PS4

Overweeg dit scenario: u zet een verbluffende nieuwe HD-televisie aan en gaat zitten op een comfortabele bank, klaar om uw favoriete tv-programma's en films op Netflix te bekijken. Wanneer u op de afspeelknop drukt, begint de film te laden, laden, laden. Je kunt plotselinge stilstaande beelden tegenkomen of glitches opnieuw afspelen zodra het begint, waardoor het momentum van een belangrijke scène wordt vernietigd. Deze beide verzwarende problemen zijn typische bijwerkingen van een overbelaste en onbetrouwbare internetverbinding, niet de schuld van uw A / V-apparatuur. De Netgear-router voorkomt in de meeste gevallen dat Netflix wordt bekeken op je smart tv of PS4.

Hier volgen enkele eenvoudige oplossingen voor problemen met Netflix-streaming op uw mobiele apparaat. Laat dit feest beginnen.

Problemen oplossen met tactieken om Netgear-router te repareren Blokkeer Netflix

1. Controleer uw verbindingen

• Controleer eerst de koppelingen tussen uw Netgear-router en uw smart-apparaat. Hoogstwaarschijnlijk gebruikt u een defecte Ethernet-kabel of een druk wifi-netwerk.
• Houd er rekening mee dat u door gebruik te maken van WiFi geen verbinding maakt met een nabijgelegen of openbaar netwerk. Maak verbinding met uw computer via een minder overbelast en sneller wifi-netwerk. Als u echter bekabelde verbindingen gebruikt, zorg er dan voor dat er geen sneden in de draad zitten.

2. Schakel uw Netgear-router uit en weer in

• Uw wifi thuis opnieuw opstarten De eenvoudigste oplossing is om een Netgear-router te gebruiken. Haal je router uit het stopcontact en laat hem een tijdje rusten.
• Als u klaar bent, steekt u de stekker weer in het stopcontact en zet u hem aan. Controleer ook of de Netgear draadloze router voldoende stroom krijgt via het stopcontact.

3. Controleer uw internetsnelheid

• Een andere verklaring voor dit probleem kan zijn dat uw internetservice niet in orde is. Voer hiervoor een snelheidstest uit op uw internetverbinding.
• Probeer een webpagina te openen met een webbrowser. Het betekent dat uw internetsnelheid behoorlijk is als deze correct wordt geopend. U kunt ook uw internetverbinding opnieuw opstarten en het opnieuw proberen.

4. Start je Smart TV en PS4 opnieuw op

• Koppel je smart-tv en PS4 los van het stopcontact en koppel ze los van de Netgear WiFi-router thuis. Wacht even nadat je klaar bent.
• Koppel je smart-tv en PS4 aan je wifi-thuisnetwerk door ze op een stopcontact aan te sluiten.

5. Werk de firmware op uw router bij

• Netgear-router blokkeert Netflix op smart-tv en het PS4-probleem kan ook worden veroorzaakt door een verouderde firmware-update. Gebruik altijd de meest recente versie van uw Netgear WiFi-router.
• Om uw Netgear-router te upgraden, gaat u naar de standaard aanmeldingspagina en vult u de velden voor gebruikersnaam en wachtwoord in. Druk daarna op de knop Firmware Update. Schakel de firmware van de router in om te worden bijgewerkt. Start daarna je router opnieuw op en gebruik je slimme scherm om Netflix te kijken.

6. Reset uw Netgear-router

Als het probleem aanhoudt, probeer dan als laatste redmiddel uw Netgear WiFi-router opnieuw in te stellen. Reset alle fabrieksinstellingen van uw router en koppel ze aan uw fietscomputer. Ga hiervoor naar de instellingen van uw Netgear draadloze router en klik op de resetknop. Start vervolgens de router opnieuw op.

Deze stappen kunnen je helpen bij het oplossen van Netflix-streamingproblemen op je smart-tv of PS4. Als je Netgear-router Netflix blijft blokkeren, bel dan onmiddellijk onze deskundige experts op Netgear telefoonnummer + 31-297728131 om het probleem binnen enkele minuten op te lossen.

Voor meer informatie over het Netgear-router probleem. Vriendelijk contact Netgear klantenservice.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.