Menu

Service

Subtitle

Wat is de procedure naar beheren Gmail-abonnementen?

Naast de output en functionaliteit, wordt Gmail geleverd met enkele verleidelijke abonnementen. Vandaag zullen we enkele geweldige stappen hebben waarmee e-mailabonnementen kunnen worden afgehandeld. U zult zeker verschillende e-mailontploffingen, winkelen en nieuwsbriefabonnementen van verschillende websites hebben. Deze abonnementen irriteren je soms en je houdt er niet van dat er veel dingen in je inbox staan. In dit bericht leert u hoe u met Gmail-abonnementen omgaat, zodat u zonder problemen van uw Gmail-service kunt genieten.

Laten we eens kijken naar de stappen die zijn genomen om Gmail-abonnementen af te handelen. Gmail geeft een uitstekende filtratiefase. U kunt de e-mail van een abonnement omleiden naar unieke labels door dit filter te gebruiken.

. Bouw allereerst een naam op voor uw e-mailabonnementen. Voor alle abonnementen en meerdere labels kunt u een individueel label maken.
. In de Gmail-weergave vindt u de keuze voor labelbeheer
Klik nu op de knop Nieuw label maken, en
. Het vraagt u om de naam van het nieuwe label in te voeren, en als u een kind van een ander label wilt zijn, wordt de ouder gevraagd.
. Het genereert nu een nieuw label wanneer u de details invoert.

Als je weet dat je label klaar is, kun je doorgaan en een filter voor e-mailabonnementen maken.

• Ga naar Instellingen door op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek te drukken.
• Klik op de filteroptie in de instellingen en klik op een filter bouwen.
• Nadat u dit heeft gedaan, krijgt u onderstaand scherm te zien. Alle abonnementen worden geleverd met een individueel e-mailadres, voer in het daarvoor bestemde veld het e-mailadres in en klik vervolgens op de zoektest.
• U kunt zien hoe dit filter werkt en welke berichten uit uw huidige e-mail zijn gefilterd als u op Test zoeken klikt. Als je hebt gezien dat alles goed gaat, ga dan verder met de volgende stap in Abonnementsbeheer.
• Je gaat een nieuw scherm met vensters zien. Hier moet u voor de geselecteerde adressen kiezen welke actie u moet ondernemen. Druk nu op het label dat u wilt verzenden en kies vervolgens het label waarnaar u uw e-mail wilt verzenden. Als u niet wilt dat de e-mail in de inbox wordt weergegeven, zoek dan in de inbox om deze te missen.
• Klik daarna op Build Filter en nee, je bent hiermee klaar. De inkomende e-mails worden nu gelabeld met die tag en worden nu gezien onder het label dat u hebt gemaakt, niet in uw inbox.

Via dit proces kunt u gemakkelijk Gmail-abonnementen afhandelen. Dit is overigens een heel eenvoudig proces, maar als u hier problemen mee heeft, is het raadzaam om voor onmiddellijke hulp contact op te nemen met de experts op het Gmail bellen. Om u te ondersteunen, staan teams altijd open.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.