Menu

Service

Subtitle

WAT IS PAYPAL API-FOUTCODE 10001?

'Knopbronwaarde verkort', 'Interne fout', 'Transactie mislukt vanwege interne fout' en 'Waarschuwing'. Er is een interne fout gemaakt. "De transactie is mislukt vanwege een onjuist creditcardnummer", "De transactie-ID is mogelijk niet correct." "Controleer het nummer of probeer het opnieuw met een andere creditcard", "Ontvangstlimiet overschreden" en "Transactie geweigerd vanwege ongeldig argument." Als u "Bekijk meer probleemberichten voor informatie" in uw PayPal ziet, dan is PayPal-foutcode 10001 de oorzaak van deze fouten.

Deze PayPal API-foutcode 10001 treedt op wanneer de gebruiker onjuiste informatie invoert. Deze fout kan ook worden veroorzaakt door een IP-adresconflict of een probleem met de bankrekening van de gebruiker.

Waarom is PayPal API-foutcode 10001?

Dit API-foutnummer verschijnt om verschillende redenen tijdens de betaling, waaronder het invoeren van de verkeerde pincode door de gebruiker.

1. Knop voor 10001 API-foutmelding Vanwege de identificatiecode die is opgegeven door de PayPal-gebruiker, is de bronwaarde ingekort.

2. Bericht van PayPal API Error 10001 Interne fouten kunnen optreden als gevolg van verschillende problemen met de interne server van PayPal.

3. 10001 API-foutmeldingstransacties mislukken als gevolg van interne fouten, die worden veroorzaakt door verschillende problemen met de PayPal-server.

4. API-foutmelding 10001 Waarschuwing! Er is een interne fout gemaakt. Vanwege de transactie-ID is de transactie-ID mogelijk niet correct. De API of het systeem heeft mogelijk de transactie-ID gewijzigd.

5. 10001 API-foutmelding De transactie is mislukt vanwege een onjuist creditcardnummer. Controleer het nummer of probeer het met een andere creditcard vanwege de bank van de creditcard of bankpas. Deze foutmelding is niet gerelateerd aan PayPal.

6. De foutbericht 10001 API-foutmelding ontvangstlimiet overschreden wordt veroorzaakt door de transactielimieten van PayPal of de bank die de kaart uitgeeft.

7. 10001 API-fout Door een onjuist argument is de berichttransactie mislukt. MassPay RECEIVERTYPE wordt niet herkend door PayPal, zoals blijkt uit verdere probleemberichten.

Hoe PayPal-fout 10001 op te lossen?

U kunt dit API-foutcodebericht oplossen door de onderstaande procedures te volgen.

1. Dit verkorte PayPal-foutbericht ButtonSource-waarde kan worden opgelost door contact op te nemen met de PayPal-klantenservice.

2. Dit foutbericht 10001 Interne fout kan worden opgelost door contact op te nemen met de klantenservice van PayPal.

3. Deze transactie met API-foutmelding is mislukt vanwege een interne fout die kan worden opgelost door PayPal-klantenservice te bellen of PayPal-klantenservice te bezoeken.

4. Waarschuwing! Deze PayPal 10001-foutmelding! Er is een interne fout gemaakt. De transactie-ID is mogelijk niet juist, wat kan worden opgelost door contact op te nemen met de PayPal-klantenservice.

5. Dit foutbericht van de API De transactie is mislukt vanwege een onjuist creditcardnummer. Door contact op te nemen met de klantenservice van PayPal en dit telefoonnummer te bellen, kunt u het nummer controleren of proberen met een andere creditcard om het probleem op te lossen.

6. Dit foutbericht Ontvangstlimiet overschreden kan worden opgelost door contact op te nemen met de PayPal-klantenservice.

7. Een onjuiste parameter heeft ertoe geleid dat deze API 10001-foutmeldingstransactie is mislukt. Ga naar Contact PayPal bellen Nederland en bel dit telefoonnummer voor meer informatie over het oplossen van verdere foutmeldingen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.