Menu

Service

Subtitle

Wat naar Doen wanneer jij bent niet in staat naar uploaden foto's naar facebook

Een Facebook-wall zonder foto's zou gewoon een 'boek' zijn, wat niet zo spannend is. De Facebook-fotosectie is een van de belangrijkste componenten van dit sociale netwerkplatform. Dit betekent echter niet dat het fotohulpprogramma voor elke Facebook-gebruiker prima werkt. Als u problemen ondervindt bij het uploaden van foto's naar Facebook, kunt u deze problemen oplossen door deskundige begeleiding te bieden via  Contact Facebook Nederland. U kunt ook fouten bij het uploaden van foto's oplossen met enkele eenvoudige oplossingen voor probleemoplossing.

Fix 1 - Controleer de vereisten

Bestandsindelingen en -formaten kunnen de reden zijn voor problemen met het uploaden van foto's. Facebook beperkt de grootte van het bestand en het type foto-uploadtool. Voordat u de afbeelding rechtstreeks naar uw pc uploadt, moet u ervoor zorgen dat deze is opgeslagen als een BMP-, JPG-, TIF-, GIF-bestand. Het bestand mag niet groter zijn dan 15 MB, maar het is onwaarschijnlijk dat u geen enorme afbeelding met meerdere lagen hebt gemaakt met Photoshop. Facebook kan geen foto's accepteren die een enkele dimensie hebben die drie keer groter is dan de andere. Dus als de foto 500 pixels lang is, kan deze 2000 pixels hoog zijn. Facebook ondersteunt ook een minimumvereiste. Zorg ervoor dat uw afbeeldingen ten minste 180 pixels lang zijn voordat ze worden geüpload.

Fix 2 - Update Flash

Het Facebook-hulpprogramma voor het uploaden van foto's is gecodeerd in Flash Player, die een miniatuurafbeelding van uw foto op uw pc weergeeft. Als u de bijgewerkte versie van Flash niet heeft gebruikt, wordt uw uploadtool niet correct geladen. Ga naar de Flash-site van Adobe en controleer de versie. Omdat u een up-to-date versie van Flash nodig heeft, moet u natuurlijk controleren of uw webbrowser up-to-date is.

Fix 3 - Facebook-add-ons

In de meeste gevallen verhindert uw webbrowser tools voor het uploaden van foto's en vraagt u om "Facebook-add-ons" te installeren. Deze fout wordt in verschillende webbrowsers anders weergegeven, met het bericht "Installeer ontbrekende plug-ins" bovenaan het scherm. Deze add-on is een gratis browserextensie die is ontworpen om de ervaring van de website te verbeteren. In het begin lijkt het misschien vervelend, maar het kan u helpen bij het uploaden van uw foto's. Het heeft een gedeelte voor het uploaden van foto's, net als Windows Verkenner. Kies mappen boven in het venster en zoek de foto's die u wilt uploaden. Als je klaar bent, klik je op de knop 'Geselecteerde foto's gebruiken' om je foto's naar Facebook te uploaden.

Fix 4 - Intermitterende problemen

In de Help-sectie van Facebook worden enkele van de problemen vermeld die zich soms voordoen. Het pictogram 'Afbeeldingen selecteren' kan bijvoorbeeld grijs worden weergegeven. Het komt vaak voor dat Facebook je vraagt om via de helppagina's een melding te sturen. Soms zie je geen fotoalbums of losse foto's. Dat soort problemen is tijdelijk, en het zou na een tijdje moeten werken.

Als u echter vaak problemen aan de orde stelt tijdens het uploaden van foto's van uw computer naar Facebook en deze oplossingen, zoals hierboven vermeld, hebben u niet geholpen om de problemen op te lossen, neem dan contact op met Bellen Facebook nummer voor een snelle oplossing Neem contact op met.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.