Menu

Service

Subtitle

Weet hoe u iemand met een Facebook-account kunt blokkeren

In deze moderne tijd zou het moeilijk zijn om iemand te vinden die geen Facebook-account heeft. Elke persoon gebruikt Facebook om in contact te blijven met zijn vrienden en familie. Mensen gebruiken Facebook om verschillende redenen, variërend van de marktplaats tot beveiliging. Als het om voordelen gaat, kan elke klant er een groot aantal ontvangen.

Als er een technisch probleem is, kunnen gebruikers rechtstreeks contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst van Facebook. Een gebruiker kan technische assistentie krijgen over elk onderwerp, van het opnieuw instellen van een wachtwoord tot het blokkeren van iemand op Facebook.

Als iemand je onnodig stalkt op Facebook en je wilt van hem af, moet je hem blokkeren. Je kunt iemand in slechts een paar zetten blokkeren. De frequente gebruikers van Facebook zijn soms getuige van problemen bij het blokkeren van het account van de betreffende persoon. Als u dit niet alleen kunt doen, moet u technische hulp van de ondersteuningsdienst zoeken voor snelle hulp.

Stappen voor het blokkeren van proces op FB

1 Gebruikers van FB moeten op het pictogram met de pijl omlaag tikken en vervolgens de optie Instellingen kiezen.

2 Hier moet u op de optie Blokkeren klikken

3 Ga naar het gedeelte Gebruikers blokkeren en vermeld de naam van de persoon die u wilt blokkeren. Tik op ‘blokkeren’

Als je iemand op Facebook blokkeert, wat zien ze dan?

In het geval dat uw Facebook-account wordt geblokkeerd, staan de technische experts klaar om u te helpen. Er zijn slechts een paar instructies nodig om te blokkeren. Een consument zal echter nog steeds een technische vraag willen stellen. Door te blokkeren op Facebook kun je geen interactie aangaan met de persoon die je hebt geblokkeerd. U kunt echter nog steeds het materiaal bekijken dat ze eerder hebben gepost. Laten we eens kijken naar enkele dingen die u kunt zien, zelfs nadat u iemand op Facebook heeft geblokkeerd:

1 Als je iemand hebt geblokkeerd, blijft je berichtengeschiedenis in de inbox. In de groep zullen ook de berichten van de geblokkeerde persoon zijn. Het is aan jou of je die berichten wilt verwijderen of niet.

2 Laten we het hebben over de foto’s die u mogelijk te zien krijgt, zelfs nadat u de persoon hebt geblokkeerd. De tags en foto’s die door andere mensen zijn gedeeld, blijven daar.

3 U ziet ook de inhoud over de geblokkeerde persoon via wederzijdse vrienden.

Als je iemand op FB hebt geblokkeerd, wordt er geblokkeerd op FB-messenger. U kunt de hulp inroepen van techneuten die goed op de hoogte zijn van alle oplossingen voor probleemoplossing.

Is het blokkeren van iemand op Facebook permanent?

Als je iemand op FB hebt geblokkeerd, wordt er geblokkeerd op FB-messenger. U kunt de hulp inroepen van techneuten die goed op de hoogte zijn van alle oplossingen voor probleemoplossing.

Is het blokkeren van iemand op Facebook permanent?

Je kunt iemand op Facebook blokkeren als je dat wilt. Het beste is dat de persoon die je hebt geblokkeerd, je profiel of berichten pas kan zien als je de blokkering opheft. Je hebt de mogelijkheid om ze op elk moment te blokkeren. Alleen als u de blokkering opheft, kunnen ze uw profiel zien. Dus als je ze permanent wilt blokkeren, deblokkeer ze dan niet op Facebook.

Nieuwe Facebook-gebruikers kunnen enige onzekerheid en dubbelzinnigheid ervaren als het gaat om het blokkeren van iemand. Spreken met de technische live-agenten van Facebook is een betere optie. Neem contact op met een specialist voor onmiddellijke technische assistentie door het hulplijnnummer te bellen.

Volg deze stappen om te leren hoe u een persoon of Facebook-account kunt blokkeren. Als je nog steeds een probleem hebt met je Facebook-account. neem dan contact op met Facebook bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.