Menu

Service

Subtitle

Eenvoudige manieren om te voorkomen dat Avast websites blokkeert

Ongetwijfeld heeft Avast zijn krachtige basis gelegd in de wereld van Antivirus. Het is zeker een veilig programma dat als waakhond dient en ons computersysteem beschermt tegen virussen en malware-aanvallen. Cybercriminaliteit is immens wijdverbreid en wijdverbreid in de wereld van vandaag, waar het merendeel van het werk plaatsvindt met behulp van internet. Omdat het de verdediger is, moeten we Avast Antivirus installeren. In ons databasesysteem worden verschillende zakelijke transacties opgeslagen, evenals de gegevens. Uiteindelijk zorgen cyberaanvallen voor grote verwarring bij ons. Voordat u het toegang geeft tot onze computer, is het scannen van elk bestand ongelooflijk belangrijk.

Nu is er een reeks tools die zijn gebouwd om op de pagina te zoeken. Als Avast iets ongebruikelijks detecteert, kan het schadelijke virus niet binnendringen. Het blokkeert legitiem malware en virussen. Het functioneert nu als een schild. Avast Antivirus heeft veel unieke functies waarmee u bepaalde websites kunt blokkeren. Als het is geblokkeerd, kunnen dergelijke pagina's niet worden geopend door iemand die uw machine gebruikt. Ook raken we soms in de war en blokkeren we websites die we niet zouden moeten hebben. We blokkeren onbedoeld websites. Maakt u zich geen zorgen, dit kan worden opgelost. Het enige dat u hoeft te doen, is deze stappen volgen en u kunt contact opnemen Avast klantenservice om direct hulp te krijgen als dat niet lukt!

Eenvoudige manieren om te voorkomen dat Avast websites blokkeert

1. U moet eerst scannen naar het oranje kleurpictogram van Avast Antivirus.
2. Klik op de gebruikersinterface van Avast Antivirus en vervolgens op
3. Zodra u de bovenstaande stappen heeft voltooid, wordt de hoofdtoepassing van Avast geopend.
4. U zou een tabblad met de naam 'Aanvullende beveiliging' in het linkervenster zien om erop te klikken.
5. U moet de keuze van siteblokkering onder die lijst achterhalen.
6. U moet op een specifieke website klikken in de lijst met geblokkeerde websites.
7. U kunt op de verwijderknop klikken.
8. De verwijderknop bevindt zich net aan het einde van de lijst.
9. De vorige stap is genomen om te voorkomen dat de websites afzonderlijk worden geblokkeerd
10. U moet het vinkje uit het vakje verwijderen om de site te laten blokkeren
11. Nu zal deze beweging zeker het blokkeren van de website uitschakelen,
12. Ten slotte moet u de gebruikersinterface van Avast sluiten op

Door alle bovenstaande stappen te nemen, lost u uw dilemma zeker op. Als u dit niet kunt oplossen, moet u gebruik maken van de experts. Dus je moet met hem praten Avast telefoonnummer. Neem contact op met de technicus van Avast om uw probleem op te lossen.

Go Back

Comment