Menu

Service

Subtitle

Hoe dubbele nummers van YouTube-afspeellijsten te verwijderen!

De videostreamingservice, die eigendom is van Google, bevat miljarden uren aan materiaal van miljoenen artiesten, waardoor het momenteel de grootste video- en muziekstreamingservice ter wereld is. YouTube bevat 's werelds grootste muziekarchief, met een mix van officiële, onofficiële en persoonlijke inhoud. Hoewel de service alle concurrenten verslaat op het gebied van kwaliteit, app-ontwerp en algehele ervaring, is de YouTube-muziekfunctie nog steeds een werk in uitvoering, zonder goede ondersteuning voor afspeellijsten en het onvermogen om dubbele nummers in afspeellijsten te detecteren.

Hoewel YouTube lange tijd de grootste organisator van audio- en video-inhoud op internet is geweest, met ongetwijfeld de grootste bibliotheek met nummers, zowel officieel als onofficieel, zijn er nog steeds verschillende functies en componenten van de service die niet helemaal perfect zijn.

Hoewel de app de meeste inhoud heeft, zijn anderen van mening dat de kwaliteit bij verschillende gelegenheden heeft geleden. Hoewel het YouTube Music-platform al een tijdje bestaat, voelen sommige functies en opties nog steeds onvolledig en onvoltooid aan.

Eenvoudige taken zoals het verwijderen van duplicaten uit afspeellijsten zijn moeilijker geworden nu de service gebruikers niet langer waarschuwt wanneer duplicaten worden gemaakt terwijl een nieuw nummer aan de afspeellijst wordt toegevoegd. Als je problemen ondervindt bij het identificeren en verwijderen van duplicaten uit je YouTube Music-afspeellijsten, is er een eenvoudige oplossing. Hoewel je met deze opties duplicaten van een afspeellijst op de YouTube Music-service kunt wissen, is dit iets dat we als een standaardfunctie hadden verwacht.

Hoe dubbele nummers uit de YouTube Music-afspeellijst te verwijderen

Om deze functie te gebruiken, moet u de desktopversie van de YouTube-service gebruiken, wat u kunt doen door de website op een pc of laptop te bezoeken.

• Begin door u aan te melden met uw YouTube-account en naar de YouTube-afspeellijst met de dubbele nummers te gaan. De afspeellijsten zijn te vinden in de rechterzijbalk.

• Zodra u op de relevante afspeellijstpagina bent aangekomen, klikt u op het menu met drie stippen en vervolgens op Afspeellijstinstellingen, waar u de optie geavanceerde opties vindt.

• De knop “Verwijder duplicaat” bevindt zich aan de rechterkant, en als uw afspeellijst duplicaten bevat, wordt deze optie ingeschakeld. Je zult op die knop moeten blijven drukken totdat alle duplicaten verdwenen zijn; de web-app verwijdert de duplicaten en laadt de pagina opnieuw elke keer dat u erop klikt, en ten slotte zijn alle duplicaten verdwenen.

• Wanneer het venster verschijnt, klikt u op annuleren. U kunt ook de sorteervolgorde van de afspeellijst en binnen de afspeellijst aanpassen, evenals de privacyoptie om samenwerking te accepteren of te weigeren.

We hopen dubbele nummers uit de YouTube-afspeellijst te verwijderen door de stappen te volgen die we hebben genoemd. Als het probleem hierna nog steeds optreedt, kun je contact opnemen met YouTube bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.