Menu

Service

Subtitle

Het hangende probleem met Outlook oplossen (reageert niet) !!

Microsoft Outlook accepteert veel van de inbox-gegevens en begint pas met hangende problemen totdat het de grote gegevens in de mailbox-directory ontvangt. Technisch gezien kan het optreden vanwege enorme outlook.exe-bestanden die geleidelijk kunnen werken in de context van e-mail en ruimte kunnen innemen van de harde schijf. In eerdere versies deed dit probleem zich voor en kan ook optreden in recente Outlook-versies (2007, 2010 en 2013).

Lijst met redenen die betrokken zijn bij het niet reageren op Outlook-mailbox
De niet bijgewerkte nieuwste versie van Outlook

Een eerdere door Outlook geïnstalleerde invoegtoepassing wordt mogelijk onderbroken
Antivirussoftware is mogelijk verouderd of conflicteert met Outlook

De mailbox wordt te groot
Microsoft Office-programma's moeten worden gerepareerd

Outlook-gegevensbestanden zijn beschadigd

Het gebruikersprofiel raakt beschadigd

Weg met hangende Outlook-problemen
Speciale optie voor het verwijderen van hangende problemen met Outlook: Druk op de CTRL + ALT + DEL-knop op het toetsenbord, open Windows Taakbeheer, sluit het programma door Outlook.exe te selecteren en open Outlook opnieuw.

Weg met het hangende Outlook-probleem
Als Outlook niet reageert en een probleem veroorzaakt, schakel dan de recent geïnstalleerde invoegtoepassingen uit. Gebruik de functie Outlook Detect & Repair (scanpst.exe) om Outlook-invoegtoepassingen te verwijderen en PST-mailboxfouten automatisch te corrigeren.

OF

In Outlook 2007: ga naar het menu Extra >> Klik op Vertrouwenscentrum >> Kies vervolgens Add-ins en klik op OK.

In Outlook 2010 en 2013: Ga naar het menu Bestand >> Klik op Opties >> Kies vervolgens Invoegtoepassingen en klik op OK.

Schakel antivirussoftware uit

De antivirussoftware is specifiek ontworpen voor gegevensbeveiliging, maar uw optie voor Outlook-invoegtoepassingen kan interfereren met vaak verouderde of te beschermende antivirusprogramma's. Bijgevolg blokkeert het antivirusprogramma de invoegtoepassing en verhindert het dat Outlook correct werkt.

Hoe Outlook toepassingsvriendelijk te maken

Antivirus vraagt u wanneer u bestanden op internet of in een e-mailprogramma opent, of het een spambestand is of niet. Op dat moment moet u bepalen welke bestanden door uw antivirusprogramma moeten worden gelezen en welke niet.

Als de bovenstaande methode niet voor u werkt, repareert u de Microsoft Office-software door de volgende methode te gebruiken:

1. Open het Configuratiescherm op de Startknop op het bureaublad.

2. In Windows XP: klik in de software-installatielijst op het pictogram Toevoegen en verwijderen >> Microsoft Office zoeken.

3. Druk daarna op Opties wijzigen (drie opties om functionaliteit toe te voegen of te verwijderen, Herstellen, Verwijderen).

4. Kies de optie Herstellen en doorgaan

De hoop is dat u met dit proces het probleem met het vastlopen van Outlook op de meest betrouwbare manier kunt aanpakken. Mocht het dan nog niet bij jou kunnen herstellen dan kun je contact opnemen met onze Outlook bellen. En via remote kunt u voor hulp bellen naar Outlook contact Nederland .

Go Back

Comment