Menu

Service

Subtitle

HET PROBLEEM OPLOSSEN MET DE INSTALLATIE VAN DE ASUS-DRIVER

Er kan een probleem zijn bij het downloaden van het vereiste stuurprogramma voor de Asus-laptop en het kan uw werk belemmeren. U kunt de directe hulp krijgen door te bellen naar Asus telefoonnummer

Volg de onderstaande stappen om de stuurprogrammaproblemen met Asus op te lossen:

Voer het stuurprogramma uit, stel het bestand in als beheerder: Ga naar het stuurprogramma-installatiebestand en klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Uitvoeren als beheerder uit de opties.

Download Touchpad Synaptics: Als u Asus Smart Gesture Driver niet gemakkelijk kunt installeren, kunt u in plaats daarvan het Synaptics touchpad-stuurprogramma installeren.

Verwijder Asus Smart Gesture en installeer het stuurprogramma opnieuw: Om dit probleem op te lossen, kunt u het Asus Gesture-stuurprogramma handmatig verwijderen en alle gerelateerde bestanden verwijderen. Start uw pc opnieuw op en installeer vervolgens de engine opnieuw door naar de Asus-website te gaan. Klik op het installatiebestand nadat u het bestand hebt gedownload en verwijder alle mappen. Volg hierna de instructies en installeer de driver opnieuw.

Herstel de driver en installeer de nieuwere versie: U moet de driver repareren door de gegeven stappen te volgen:

1. Open de Asus-website en download het Smart Gesture Driver-bestand en voer het uit en verwijder alle bestanden na de installatie.
2. Ga nu naar programma's en functies en een lijst met software en programma's zal verschijnen.
3. Kies het Asus Smart Gesture-stuurprogramma uit de lijst en kies vervolgens Herstellen of Wijzigen.
4. Zoek hierna het bestand van het stuurprogramma en kies het voor reparatie. Nu kunt u de nieuwe versie voor de engine installeren.

Asus instellingen voor slimme gebaren resetten: U kunt de instellingen voor slimme bewegingen van Asus resetten door de volgende stappen te volgen:

1. Om het te openen, opent u het Configuratiescherm en zoekt u Asus Smart Gesture.
2. Klik op 'Standaard instellen' en start het systeem opnieuw op.

Windows resetten: als het bovenstaande niet werkt, moet u proberen uw Windows in laatste instantie te resetten. Maar om deze reden moet u de ondersteuning van technische expertise inschakelen.

Op deze manier kunt u proberen de problemen met de installatie van het Asus-stuurprogramma op te lossen. De Asus-driver kan ook worden gebouwd met de technische hulp van onze kant. Neem contact met ons op via de Asus  klantenservice om met de deskundige technische persoon te spreken als u een probleem heeft met uw Asus-laptop.

Go Back

Comment