Menu

Service

Subtitle

Hoe Amazon Echo verbinden met mobiele hotspot?

De Amazon Alexa Echo is een handsfree speaker die reageert op jouw spraakopdrachten. Alexa Echo kan Alexa-spraakservice gebruiken om muziek af te spelen, te bellen, vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken zoals nieuws, sportuitslagen, weer en meer. U kunt spraakopdrachten gebruiken om alle services te controleren en te verkrijgen, en om Bollywood-muziek af te spelen.

Met behulp van Amazon Alexa Echo kun je je muziek versterken met je stem en genieten van geweldig geluid. Je kunt Amazon Echo verbinden met Alexa, het brein van de Echo. U kunt Alexa Echo op dezelfde manier aan een mobiele hotspot koppelen.


Stel dat u een Echo-apparaat in uw voertuig heeft en u dit wilt gebruiken. U kunt het systeem op elk moment gebruiken door simpelweg verbinding te maken met uw mobiele hotspot, en de echo zal normaal beginnen te werken. Voorheen was deze functie niet beschikbaar en voor het opzetten van een mobiele hotspot waren twee mobiele apparaten nodig. In 2016 heeft Amazon echter een ingebouwde functie toegevoegd waarmee Echo verbinding kan maken met wifi-hotspots.

In deze blog laten we je stap voor stap zien hoe je Amazon Alexa Echo koppelt aan een mobiele hotspot.

Om Alexa Echo aan een mobiele hotspot te koppelen, zijn er enkele voorwaarden.

Voor een goede werking van Amazon Echo is een werkende internetverbinding nodig. Het voordeel van Amazon Echo is dat het geen snelle internetverbinding nodig heeft om goed te werken, waardoor je thuis geen wifi nodig hebt.

Als je wifi niet werkt zoals bedoeld, wordt je Amazon-echo in die omstandigheden geen pronkstuk.

Volg deze stappen om een Amazon Echo aan een mobiele hotspot te koppelen.

Als je eenmaal aan de voorwaarden hebt voldaan, volg dan zorgvuldig de onderstaande instructies om Alexa aan een hotspot te koppelen.

Stap 1: Zorg ervoor dat uw echo is aangesloten en dat uw mobiele telefoon een actieve internetverbinding heeft.

Stap 2: Open vervolgens de hotspot-instelling op uw mobiele apparaat en noteer de naam en het wachtwoord van uw mobiele hotspot op het vel papier of op een ander mobiel scherm voor later gebruik.

Stap 3: Open je Alexa-app op je mobiele telefoon en klik op het apparaat onderaan

Stap 4: Klik daarna op Echo & Alexa gevolgd door de naam van uw echo-apparaat.

Stap 5: Tik nu op de wijziging naast Wi-Fi-netwerk.

U kunt het wake-word van Echo wijzigen van Alexa naar Amazon, telefoon en echo in de systeeminstellingen.

Stap 6: Deze app brengt je naar de opstartpagina voor de Echo Wi-Fi. Ga verder door op de enter-toets te drukken. We gaan ervan uit dat je je echo al hebt ingesteld, dus er is een kans dat je geen oranje lampje op de computer ziet.

U kunt eerst het probleem oplossen als u oranje licht ziet. Kies daarna de optie “zie de oranje lichtring niet”.

Stap 7: Houd nu de actieknop op je echocomputer minimaal tien seconden ingedrukt, of totdat er een oranje lampje verschijnt, druk vervolgens op doorgaan op de mobiele app en Alexa zal bevestigen dat het in de instellingsmodus is.

Stap 8: U wordt nu naar een pagina geleid waar u handmatig naar Echo kunt linken. Ga naar de Wi-Fi-instellingen van uw apparaat en maak verbinding met het Amazon-netwerk, zoals weergegeven op de telefoon.

Je krijgt een bericht dat zegt dat wifi niet is verbonden met internet. Om verbonden te blijven, moet u erop tikken en ja selecteren in de pop-up. U dient in deze fase voorzichtig te werk te gaan, aangezien u moeilijkheden zult ondervinden.

Stap 9: Keer terug naar de Alexa-app en druk op de doorgaan-knop.

Stap 10: De app zal u nu naar de Wi-Fi-selectiepagina leiden, waar u naar beneden moet scrollen en Gebruik deze computer als Wi-Fi-hotspot moet kiezen.

Fase 11: Nu moet u de Wi-Fi-hotspotinformatie invoeren die u in de vorige stappen hebt opgeslagen en op de verbindingsknop klikken. Alexa zal aankondigen dat ze helemaal klaar is om te praten. It’s possible that you’ll be asked to update the app at this stage.

To do so, go to the app store and check for the app, then press the update button to update it. You can skip this section if your app has already been updated.

Stap 12: Ga naar de hotspot-instellingen van je telefoon en activeer deze. Alexa zal aankondigen dat ze probeert verbinding te maken; je moet op de hotspot-instellingenpagina blijven totdat Alexa bevestigt dat je hotspot-link tot stand is gebracht.

Stap 13: Ga nu terug naar de Alexa-app en voltooi de installatie. Om de installatie te voltooien, drukt u op de doorgaan-knop.

Je hebt Alexa Echo met succes verbonden met Mobile Hotspot. U hoeft de bovenstaande stappen slechts één keer uit te voeren. Als u uw Amazon Echo aan een mobiele hotspot wilt koppelen nadat u deze installatie hebt voltooid, activeert u eenvoudig de hotspot op uw telefoon en Amazon Echo maakt automatisch verbinding.

Dit zijn dus alle stappen om Amazon Echo te verbinden met een mobiele hotspot. Als je nog steeds problemen hebt om Amazon Echo te verbinden met mobiele hotspot, neem dan contact op met Amazon bellen.

Go Back

Comment