Menu

Service

Subtitle

Hoe bedenk je meer dan 5 boeiende content ideeën voor je Facebook-groep in minder dan 5 minuten?

Het is weer die tijd van de week, niet?
Houd deze tips in gedachten wanneer u overweegt wat u in uw Facebook-groep moet plaatsen waardoor leden rechtop gaan zitten en betalen.

Je zit al uren naar dat computerscherm te staren, maar er is niets gebeurd. Het is nog steeds niet gevuld. En je kunt niet anders dan nieuwsgierig zijn:

Hoe kun je dagelijks geweldig materiaal maken dat je leden op een positieve manier betrekt?

Hoe kan ik ideeën bedenken voor berichten die mijn Facebook-groepsleden leuk zullen vinden?

Om je de waarheid te zeggen, we zijn er allemaal geweest. Ik ben een van hen.

Ik worstelde letterlijk elke dag in 2017 terwijl ik mijn ouderschapsgemeenschap creëerde om iets unieks te bedenken waar mijn leden van zouden genieten.

Ik heb altijd geloofd dat je veel inspiratie nodig hebt om week na week met nieuwe onderwerpideeën en fantastische inhoud voor je Facebook-groepen te komen.

Ik kwam er echter al snel achter dat ik me vergiste. (En ik was blij dat ik gelijk kreeg.)

Om origineel en verbazingwekkend materiaal te produceren dat de hoofden van je communityleden zal verbazen, is alles wat je nodig hebt één bron van inspiratie.

Houd bij het lezen rekening met:

 1. Elke keer dat je meer te weten komt over de functie die ik gebruik om met inhoudsideeën te komen, niet alleen voor mijn Facebook-groepen maar ook voor mijn blogstukken, zoals
 2. deze, leer je over de inspiratie die nodig is om zeer boeiend materiaal te maken voor uw Facebook-groep.

Je zult snel leren hoe je de functie gebruikt en in staat bent om fantastische inhoud te creëren.
Over het algemeen wordt u de expert die nooit zonder inhoudsideeën voor zijn of haar Facebook-groep komt te zitten.

Dus laten we beginnen, zonder nog meer tijd te besteden.

Het enige dat je nodig hebt voor inspiratie als het gaat om het ontwikkelen van originele inhoud van hoge kwaliteit voor je Facebook-groep, is dit:

Het is niet minder dan een GOLDMINE, geloof me.

Toen ik op zoek was naar inhoudsideeën en niets kon bedenken, besloot ik te stoppen met nadenken en in plaats daarvan te reageren op vragen van leden.

Vanaf die dag begon ik voor inspiratie naar de topberichten van mijn Facebook-groep (van de vorige week en maand) te kijken. Mijn geest zou onmiddellijk het beste bieden dat het kon.

Als gevolg hiervan was het bedenken van nieuwe inhoudsideeën een fluitje van een cent voor mij.

Het enige dat me op dat moment dwarszat, was de tijd die ik moest besteden aan het handmatig doornemen van tienduizenden berichten.

Daar heb ik vandaag ook een remedie voor. En ik vind het geweldig om het met jullie te delen.

Maar eerst zal ik uitleggen hoe ik op een aantal geweldige inhoudsideeën kwam door te luisteren naar gesprekken met leden.

Hoe kun je fantastische inhoudsideeën bedenken door simpelweg naar ledengesprekken te luisteren?
Hieronder staat een bericht van een van mijn grootste opvoedingsgemeenschappen, Kids Nutrition and Recipes.

Het is een van de meest populaire video-posts van juni, waarin een moeder (Rashmi Chaudhary) een video vrijgeeft van haar kinderen die alleen eten. (Met 1.4K reacties en 227 reacties is de interactie fantastisch.)

Hier zijn enkele van de reacties op dit onderwerp van de leden.

Terwijl ik door de reacties blader, merk ik het volgende op:

 1. Veel moeders melden dat hun baby’s zelf eten of daarmee zijn begonnen.
 2. Veel moeders willen weten hoe Rashmi haar kinderen ertoe aanzette om zelfeten te oefenen en wanneer ze begonnen.

Veel ouders vonden de video gewoon schattig en uitten hun emoties in de comments.

Last but not least zag ik dat een persoonlijk verhaal dat resoneerde met mijn gemeenschapsleden resulteerde in een hoge mate van betrokkenheid.

Deze informatie is voldoende om inhoudsideeën voor mijn Facebook-groep te ontlokken. Ik heb er hier een handvol van opgenomen.

 1. Competitie

Gezien hoe aantrekkelijk deze video voor moeders was, mag ik alle andere moeders in mijn groep aanmoedigen om films in te sturen van hun kinderen die zelfeten oefenen. Beloon dan misschien de moeder wiens kind een bijna perfecte eetgewoonte heeft.

 1. Vraag in platte tekst

Ik heb een vraag voor de mama’s in mijn groep:

Wanneer ben je begonnen met het aanmoedigen van je kinderen om alleen te eten?

Dit zal nu dienen als zowel een aanjager van betrokkenheid in mijn gemeenschap als een inzichtelijke bron voor mij wanneer ik mijn blogstukken schrijf.

 1. Schrijf je in voor een live sessie

Ik kan samenwerken met een expert die moeders kan begeleiden die advies willen over hoe ze zelf-eetgewoonten kunnen aanmoedigen. Op deze manier kunnen ze ook de slechte gewoonten van hun kinderen opsporen en corrigeren.

Bovendien zal ik tijdens de livesessie een paar moeders kunnen vragen om hun verhalen te delen.

Blogs zijn nummer vier.

 1. Hoe kunnen kinderen onafhankelijke eetgewoonten ontwikkelen?
 2. Voor baby’s en peuters, de uitgebreide gids over zelfvoeding
 3. Weten je kinderen hoe ze zichzelf goed moeten voeden?

Het is gewoon weer een poging om vrouwen voor te lichten over zelfvoeding en hen te helpen bij hun pogingen om hun kinderen zelfvoedende gewoonten bij te brengen.

Ik hoef dit alleen in het opmerkingengedeelte van dit bericht te plaatsen en als een apart bericht in mijn community omdat ik al een publiek heb dat het graag zal lezen.

 1. Geanimeerde quiz

Nadat moeders alle vereiste informatie over zelfeten hebben gegeven, is het tijd om hun kennis op de proef te stellen.

Ik kan hetzelfde doen door een live quiz te houden (een unieke strategie die ik in mijn groepen heb gebruikt om de betrokkenheid te vergroten) en de mama’s te belonen die al hun antwoorden in de kortst mogelijke tijd correct hebben.

PS Als je meer wilt weten over Live Quiz of een aantal coole betrokkenheidsmethoden voor je Facebook-groep wilt, bekijk dan mijn blog.

Laten we eens kijken naar een ander artikel uit mijn ouderschapsgemeenschap.

Hieronder staat een van de meest populaire fotoposts, waarin een moeder een foto van haar eenjarige dochter deelt en andere moeders aanspoort haar zegeningen uit te storten. ( De betrokkenheid is fantastisch, met 7,4K reacties en 1,2K vind-ik-leuks.

We weten allemaal hoe speciaal de dag dat hun kind één wordt, is voor hun ouders. Ze zijn extatisch en blijven maar denken aan wanneer hun kind werd geboren en hoeveel hij of zij het afgelopen jaar is gegroeid en geleerd.

Als gevolg daarvan de reden waarom die moeder in de eerste plaats de foto van haar dochter deelde en zoveel goede reacties kreeg van de groepsleden.

Dit komt neer op de realiteit dat de moeders van mijn groep graag meer van dit soort berichten zouden zien. En dit is wat ik hierna in mijn community kan posten.

 1. Een eenvoudige tekstpost

Ik kan moeders gewoon aanmoedigen om een foto van hun kinderen te uploaden als ze vanaf nu een jaar oud worden.

Dit zal een verplichte post zijn voor alle mama’s van de groep, en de kleine zal overladen worden met zegeningen.

 1. Wedstrijd

Ik kan moeders uitnodigen om een foto van hun jonge baby van hun eerste verjaardag te delen in een poging hun geheugen op te frissen.

Omdat het deel uitmaakt van een wedstrijd, kan ik een aantal prijzen uitreiken aan de drie kinderen wiens foto’s de meeste likes hebben gekregen.

 1. Post in platte tekst – Vraag

Ik kan mama’s gewoon vragen in een ander bericht in platte tekst:

Wat deden ze om de eerste verjaardag van hun kinderen te vieren?

Dit is weer een poging om hun dierbare jeugdherinneringen te recreëren. Dit is ook nuttige informatie voor mijn blog.

 1. Plaats een afbeelding

Ik zal misschien een paar afbeeldingen van de eerste verjaardag van mijn kleine munchkin delen – het decor, de taart, het eten, zijn foto’s en andere dergelijke dingen – met hetzelfde doel als het voorgaande artikel in platte tekst.

Tegelijkertijd daag ik alle mama’s van mijn groep uit hetzelfde te doen.

Blogs zijn positie vijf.

Nu kan ik alle bovenstaande kennis gebruiken om een paar blogstukken te schrijven voor moeders van wie de baby’s nog geen één jaar oud zijn. Hieronder volgen voorbeelden van mogelijke onderwerpen:

 1. Voor de eerste verjaardag van je baby zijn hier enkele van de beste taartideeën.
 2. Ideeën voor een bestedingsplan voor de eerste verjaardag van je baby
 3. Voedselideeën voor een eerste verjaardagsfeestje

Dit is hoe je ledengesprekken kunt gebruiken om geweldige inhoudsideeën te bedenken voor toekomstige berichten.

Nu u zich bewust bent van de zeer belangrijke opslagplaats van uw gemeenschap, zal ik u laten zien hoe u de beste artikelen in de kortst mogelijke tijd kunt volgen.

Hoe kun je gemakkelijk ontdekken welke van de berichten van je Facebook-groep het populairst zijn?

Toen ik deze techniek voor het eerst begon te gebruiken, d.w.z. het bedenken van inhoudsideeën uit gesprekken met leden, kostte het veel tijd en moeite omdat ik handmatig alle berichten moest doorzoeken.

Maar nu vertrouw ik op de POST TRENDS-tool, die me snel een lijst geeft met de populairste berichten van mijn community’s.

Mijn Convosight-team heeft ijverig gewerkt om deze fantastische functie te bieden. Het toont alle beroemdste berichten van uw community (video’s, afbeeldingen en platte tekst).

Elke post wordt aangevuld met een activiteitenscore. De som van de totale reacties en opmerkingen van een bericht is de activiteitsscore.

Dit nummer maakt het eenvoudig om de beste artiesten van uw groep te herkennen. U kunt hun resultaten ook vergelijken met het gemiddelde van de gemeenschap.

Wanneer je Bekijk bericht selecteert, word je doorverwezen naar het bericht in je Facebook-groep. U kunt dan de opmerkingen van de leden doornemen en met inhoudsideeën komen.

Je kunt ook de repost-optie gebruiken om hetzelfde bericht van daaruit opnieuw in je groep te posten.

Op deze manier bespaart u niet alleen uzelf tijd, maar voegt u ook waarde toe aan uw groepsleden.

Daarom noemen we Post Trends graag de handigste Facebook-groepsbeheerfunctie ooit. Het is niets minder dan een redder in nood en een fantastische bron van geweldige ideeën voor inhoud!

Je kunt al je bespaarde tijd en moeite in iets anders steken nu je het geheim kent van het creëren van hoogwaardige, unieke inhoud die super boeiend is. Je zou kunnen gaan wandelen, een cake bakken of je inschrijven voor die dansles die je al heel lang wilt volgen.

Dat gezegd hebbende, probeer de functie Posttrends eens en laat me weten hoe het voor u heeft gewerkt in de sectie Opmerkingen hieronder. (Als u zich nog niet heeft aangemeld voor Covosight, kunt u dat hier doen.)

Ik hoor graag van jullie allemaal. U kunt contact opnemen met onze Facebook bellen. Groei en inkomsten genereren voor Facebook-groepsbeheerders, waar honderden communitybeheerders zoals jij dit en andere onderwerpen bespreken die te maken hebben met communitygroei.

Go Back

Comment