Menu

Service

Subtitle

Hoe Bekijk UFC 248 op Amazon Fire TV?

Nu UFC 248 snel nadert, willen MMA-fans niet op het laatste moment klauteren om een plek te vinden om te kijken. Een van de beste benaderingen is om uw instellingen te vergrendelen, zodat u geen enkele seconde van de kaart mist, met name de hoofdkaart. Onthoud dat deze de moeite van het bekijken waard is, omdat hij twee titelwedstrijden heeft. Met UFC 248 Pay-Per-View kun je eenvoudig een volledige kaart met grote gevechten streamen zonder een wedstrijd te missen of vertragingen op te lopen.

Beide split-broadcast-evenementen zijn daarentegen beschikbaar met kaarten op ESPN +, ESPN en PPV. Je kunt UFC 248 bekijken op elke gadget die je bezit of hebt, zoals de Amazon Fire TV Stick, Fire TV Stick 4K of Fire TV Cube. U kunt eerst kijken hoe u UFC 248 op Amazon Fire TV kunt kijken.

Snelle stappen om UFC 248 te bekijken op Amazon Fire TV-

Stap 1: Ga om te beginnen naar de Amazon App Store en zoek naar de ESPN-app.
Stap 2: Selecteer in het vervolgkeuzemenu de computer waarop u de app wilt installeren en klik op de knop Bezorgen.
Stap 3: Op de ESPN-app kun je inloggen of een nieuw account aanmaken.

Belangrijk: ESPN + omvat een betaald abonnement, dat maandelijks of jaarlijks kan worden betaald.

Step 4: You must also purchase the right to watch UFC 247 because it is a pay-per-view (PPV) show, which means you will never be able to watch the channel for free.

If you're a new subscriber, however, you'll almost certainly be able to sign up for a year of ESPN+ plus the event at a reduced rate.

Wat zijn de abonnementskosten voor UFC 248 Pay-per-view?

Je moet geabonneerd zijn op Amazon Fire TV om UFC 248 te kunnen kijken. In de meeste gevallen kost een UFC 248 PPV-abonnement $ 49,99. U kunt echter UFC 247 en een jaar ESPN + krijgen voor $ 84,98 als onderdeel van een speciale deal. Als u een nieuwe abonnee bent, meldt u zich aan voor een jaarrekening. Het goede nieuws is dat deze aanbieding ook beschikbaar is voor maandelijkse abonnees.

Koop UFC PPV voor goedkopere tarieven

Het is waarschijnlijk dat u in plaats daarvan een UFC PPV wilt bekijken. Het voordeel is dat u niet de volledige prijs hoeft te betalen voor UFC PPV; in feite kunt u het voor een lagere prijs krijgen. Om dit te laten werken, moet u de Ivacy VPN-service opnieuw gebruiken.

U moet Ivacy VPN gebruiken om verbinding te maken met een server in de Filippijnen om voor een lage prijs te profiteren van de voordelen van UFC PPV of het UFC PPV + 6 maanden-abonnement. Zodra u een verbinding tot stand heeft gebracht, gaat u naar de officiële website van UFC om te controleren of de UFC PPV $ 18,25 in plaats van $ 29,00 kost. Aan de andere kant kost het UFC PPV + 6 maanden-abonnement u ongeveer $ 42,89 in plaats van $ 56,96.

Tenzij u een DMCA-kennisgeving wilt, wordt het aanbevolen om Ivacy VPN te gebruiken voor volledige bescherming en beveiliging online.

Stappen om UFC 248 op Amazon Fire TV te bekijken - buiten de VS.

Helaas is de UFC PPV-inhoud vergrendeld in de ESPN + -zone. Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, is er geen gemakkelijke manier om UFC 248 op Amazon Fire TV te bekijken. Hoewel we het niet onmogelijk achten, geloven we dat het moeilijk is.

Een VPN-account is vereist om UFC 248 op Amazon Fire TV buiten de Verenigde Staten te bekijken. Hierdoor kun je de ESPN + -app voor de gek houden door te geloven dat je kijkt vanuit de Verenigde Staten, waardoor je volledige toegang hebt tot alle betwiste inhoud. Als je geen VPN op je tv kunt gebruiken, heb je een router nodig die interne VPN's ondersteunt of daarmee compatibel is.

Waar anders kun je UFC 252 kijken?

Als je geen Amazon Fire TV hebt, kun je UFC 248 bekijken op elke andere telefoon, tablet of streamingapparaat dat de ESPN-app ondersteunt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende apparaten:

• Roku of Roku TV
• Apple TV
• Chromecast
• PlayStation 4
• Xbox One
• iPhone of iPad
• Android-telefoon of -tablet
• Oculus Go

Als u echter zowel de prelims (ESPN +) als de hoofdkaart (ESPN + PPV) wilt zien, moet u inloggen met uw ESPN + -account.

Ik hoop dat deze gids nuttig was voor het kijken naar UFC 248 op Amazon Fire TV. Mocht deze stap niet helpen dan kunt u contact opnemen met Amazon bellen.

Go Back

Comment