Menu

Service

Subtitle

Hoe HP Printer Error 49 te repareren?

Communicatiefoutcodes Er zijn 49 foutcodes op HP LaserJet-printers. Soms zijn ze moeilijk op te lossen, maar deze fouten kunnen ofwel een tijdelijke fout zijn die duidelijk wordt bij het opnieuw opstarten of meer permanente fouten waarbij hardware moet worden vervangen. Groeiende zorg? Bel ons HP telefoonnummer + 31-202414836 voor meer informatie over het gebruik van HP printerfout 49. Onze getrainde en productieve professionals staan ​​klaar om u te dienen tegen betaalbare tarieven met kwaliteitsdiensten. Experts zullen u een uitstekende oplossing bieden met nieuw beschikbare technische informatie.

Hier zijn enkele tips voor het oplossen van 49 foutcodes op een HP LaserJet-printer:

. Schakel de printer uit,
. Koppel de printer los van het netwerk. Het apparaat,
. Verwijder alle openstaande taken (op de machine) uit de afdrukwachtrij en start de printer opnieuw op.
. De netwerk- / computerkabel kan opnieuw worden aangesloten en u kunt opnieuw proberen af te drukken.

Laten we eens kijken naar enkele van de oorzaken die fout 49 veroorzaken:

Er kunnen 49 fouten zijn in een niet-overeenkomend of beschadigd stuurprogramma. Een defecte JetDirect-netwerkkaart kan ook een foutcode 49 veroorzaken, wat vaak 49 fouten veroorzaakt als het formatteren mislukt. Als er een fout optreedt tijdens het afdrukken, moet u beslissen of deze zich voordoet terwijl een bepaald apparaat, programma of daadwerkelijk bestand wordt afgedrukt. Als alle andere computers, programma's of gegevens foutloos kunnen worden afgedrukt, kan slechts één afdruktaak of apparaat het probleem veroorzaken. Zorg ervoor dat er een bijgewerkt stuurprogramma op uw netwerk is of gebruik een algemeen printerstuurprogramma. Angstig worden? Neem contact op met onze technische expertise voor meer informatie over het repareren van Hp-printerfout 49.

Bereik ons voor spontane ondersteuning wanneer het u uitkomt:

Bel voor snelle en betaalbare services met onze HP Klantenservice + 31-202414836. Deskundigen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Verkrijg de beste oplossing om alle mogelijke foutcodes voor uw HP printer te repareren. Indien nodig kunt u ook ondersteuning op afstand krijgen voor computer- en softwaregerelateerde problemen.

Go Back

Comment