Menu

Service

Subtitle

Hoe iTunes-fout 9006 op te lossen bij het bijwerken / herstellen van de iPhone?

U kunt iTunes-fout 9006 tegenkomen bij het bijwerken of herstellen van uw iPhone of iPad. "Er is een probleem opgetreden bij het downloaden van software voor de iPhone", staat in de foutmelding. Er is een onbekende fout opgetreden (9006).” Het iTunes-probleem 9006 wordt meestal afgehandeld door een paar eenvoudige stappen te volgen waarmee de gebruiker de iOS op zijn iPhone of iPad kan upgraden. Het onvermogen om verbinding te maken met de software-updateserver veroorzaakt vaak Error 9006, wat kan resulteren in een mislukte of onderbroken download. Wanneer uw update- of herstelprocedure voortdurend wordt onderbroken door probleem 9006, kan dit nogal verergerend zijn. Meestal zijn firewalls en antivirussoftwaretoepassingen verantwoordelijk voor het optreden van een probleem. Hoewel de problemen soms aanzienlijk meer wijdverspreid zijn, of ze kunnen worden veroorzaakt door specifieke factoren zoals het computersysteem, de iTunes-versie, de op iOS geïnstalleerde versie of het netwerk.

Het mislukken van het downloaden van het IPSW-bestand is de oorzaak van iTunes-fout 9006. Wanneer u een iOS-apparaat met iTunes herstelt, moet u eerst de juiste IPSW-bestandsversie ophalen.

Volg de blog stappen om de iTunes-fout 9006 op te lossen:

Onze IT-experts hebben een aantal manieren ontdekt die u kunnen helpen bij het oplossen van het probleem en het foutloos updaten van uw iPhone of iPad.

Oplossing 1: u kunt iTunes bijwerken

Zorg ervoor dat uw iTunes-toepassing is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Als u een Mac gebruikt, gaat u naar de bovenste menubalk en selecteert u iTunes en vervolgens 'Zoeken naar updates'.

Selecteer de help-optie in de menubalk en vervolgens "controleren op updates" voor Windows-gebruikers.

Oplossing 2: Schakel antivirus- en firewallsoftware uit en start het iPhone- en pc-systeem opnieuw op door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Schakel eventuele antivirussoftware uit die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 2: Schakel uw computerfirewall uit

Stap 3: Start het computersysteem opnieuw op

Stap 4: Start de iPhone opnieuw op

Stap 5: Start nu de iTunes-applicatie opnieuw en probeer het updates- of herstelproces opnieuw

Oplossing 3: update of reset met het IPSW-bestand

Stap 1: Ga op uw computer naar ipsw.me en download de firmware die u wilt bijwerken of herstellen. Zorg ervoor dat u het juiste iPhone- of iPad-model aanschaft.

Stap 2: Gebruik een USB-kabel om uw iPhone of iPad op uw computer aan te sluiten.

Stap 3: Open iTunes en blader naar de overzichtspagina's om de update- en herstelopties te ontdekken.

Stap 4: Als u een Mac gebruikt, houdt u de optie-, alt- en opdrachttoetsen ingedrukt terwijl u op de herstel- of updateknop klikt. Houd de Shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op de knop herstellen of bijwerken in Windows.

Stap 5: Er verschijnt een bestandsbrowser waaruit u het IPSW-bestand moet selecteren dat u in stap 1 hebt verkregen.

Stap 6: iTunes begint met het update- of herstelproces.

Oplossing 4: controleer de time-out van de netwerkverbinding

U hebt de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken met het netwerk, uw Windows/Mac opnieuw op te starten en iTunes opnieuw te openen op uw computersysteem.

Dit zijn enkele van de opties voor het oplossen van iTunes-probleem 9006 op Mac of Windows bij het bijwerken of herstellen van uw iPhone of iPad. Je kunt contact opnemen met onze Apple bellen, een gecertificeerde, professionele en ervaren technicus, als je problemen hebt met een oplossing of een proces. Technische specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen met elk probleem dat u heeft.

Go Back

Comment