Menu

Service

Subtitle

Hoe kan ik "UI laden niet" in Avast repareren?

Nadat u de antivirussoftware van Avast op uw computer hebt bijgewerkt en vervolgens uw pc opnieuw hebt opgestart om Avast te starten, wordt mogelijk een foutmelding "UI kan niet laden" op het scherm weergegeven. Het krijgen van zo'n probleem is zo irritant vanwege dit probleem dat het hele programma stopt met werken. U kunt deze hindernis het hoofd bieden door de link www.avast.com te bezoeken. Daar kunt u niet alleen deze specifieke oplossingsfout vinden, maar alle soorten Avast in termen van het probleem. Deze pagina is ontwikkeld door een team van zeer deskundige technici, zodat u bij u thuis de exacte mogelijke antwoorden kunt krijgen. Het gratis nummer waarmee u met ons kunt communiceren om een ​​handige oplossing te krijgen, vindt u daar ook.

Zoals we weten, biedt Avast de veiligheid van een krachtige machine. Uw pc is stabiel of beschermd tegen virussen, malware en spyware zodra u dit antivirusprogramma installeert. Wanneer u bijlagen van de e-mail I d downloadt, wat afbeeldingen bekijkt of wat audio- of videosongs downloadt, zullen onbewust virussen uw pc bereiken. Na het scannen van de software op uw computer, worden al die virussen verwijderd.

Methoden om "UI kan niet laden" in Avast te repareren

Als u geen idee heeft om deze mislukte UI-fout te beëindigen, volgt u de onderstaande procedures. Bekijk de onderstaande punten zeer zorgvuldig en doe wat u in uw systeem doet:

1. Open eerst het dialoogvenster "Uitvoeren" en typ vervolgens "services.msc" in het dialoogvenster.
2. Klik nu op 'Enter'
3. U kunt de optie "Remote Desktop Services" verkrijgen via de "Services Console".
Dubbelklik erop, en dan
4. Selecteer nu "Automatisch" in het vervolgkeuzemenu Opstartstijl en klik erop.
5. Selecteer "Start" om er zeker van te zijn dat de servicestatus actief is.
6. Klik op "Verzenden" en "OK" bovenaan.

Nu, na het herstarten van uw apparaat en het starten van Avast, kunt u UI-belastingen waarnemen zonder dat een eerder verkregen fout wordt weergegeven.

Probeer de volgende onderstaande reparatiemethode als de bovenstaande u niet helpt:

1. Ga naar het menu "Start" en druk op de knop "Paneelvoeding".
2. "Ga nu naar" Instellingen ">" Programma's ">" Onderdelen en programma's
3. Selecteer de optie 'Avast' en druk op de knop 'Verwijderen / wijzigen'.
4. Klik op Wijzigen en kies "Herstellen"
5. Wacht tot Avast de vereiste wijzigingen heeft aangebracht en start uw computer opnieuw op.

Als hetzelfde probleem zich nog steeds voordoet, neem dan Avast klantenservice rechtstreeks van onze technologie avast onderhoudsservice. Ze zijn een getalenteerd en vriendelijk type persoon, dus binnen een mum van tijd en zelfs zonder een cent uit te geven, zullen je vervelende obstakels worden opgelost. Gebruik het daarom zo snel mogelijk, waar u ook aan denkt.

oor meer van dergelijke kritieke problemen kunt u ons bellen op Avast telefoonnummer Nederland + 31-308081216.

Go Back

Comment