Menu

Service

Subtitle

Hoe problemen oplossen met de Acer Aspire Notebook?

Als u problemen ondervindt met uw Acer Aspire-notebook, kunt u het probleem met uw apparaat oplossen door de snelle en juiste richtlijnen van het Acer klantenservice team te volgen.

Stappen om uw Acer Aspire-notebook te repareren:

Als uw harde schijf defect raakt

1. Als u een bericht ontvangt dat er geen vaste schijf is die door verschillende dingen kan worden geactiveerd, is dit ook een teken van een schijfstoring.
U moet het apparaat opnieuw opstarten om de status van uw harde schijf te controleren en tijdens het opstarten op de F2-toets klikken.
2. Ga naar het diagnosemenu en start een test op de schijf zodra het scherm van het installatieprogramma op de monitor verschijnt. Dan moet u het onmiddellijk repareren als het fysieke fouten aan het licht brengt.
3. Probeer het opnieuw op te starten en maak dan onmiddellijk een back-up van uw belangrijke informatie als u zich kunt aanmelden bij uw systeem.

Als er een datum- en tijdfout wordt weergegeven

1. Druk op de F2-toets om het installatieprogramma te openen en stel de tijd en datum op uw apparaat in als uw systeem een datum- en tijdfout vertoont.
2. Elke keer dat u zich aanmeldt, moet u altijd de datum en tijd controleren die zich rechtsonder in de machinelade bevinden.
3. Als de fout opnieuw optreedt, kan de interne batterij van de CMOS defect raken. U moet het vervangen voordat u deze fout kunt vermijden.

Als u een weergaveprobleem heeft

1. Als de monitor van uw apparaat leeg is, drukt u op de functietoets F5 om de monitor terug te zetten naar het laptopbeeldscherm, en als het beeldscherm nog steeds niet is ingeschakeld, drukt u op de toetsen F6 en F7 om de helderheidsniveaus te wijzigen.
2. Als de mate van helderheid nog steeds niet werkt, controleer dan de stroomindicator aan de voorkant van het apparaat en zorg ervoor dat deze brandt.
3. Als de stroomindicator niet brandt, controleert u de stroomstatus van uw laptop. Laad vervolgens je laptop op als de stroom laag is.

Als u een meer grondige beschrijving van de bovenstaande methode wilt, neem dan contact met ons op via ons Acer telefoonnummer + 31-308081216 en de experts van ons ondersteuningsteam zullen u stap voor stap door de volledige procedure leiden.

Go Back

Comment