Menu

Service

Subtitle

Hoe repareer je Apple geconfronteerd met HDCP-fout op Apple TV?

HDCP (High-bandwidth Data Capture Protocol) is een acroniem voor High-bandwidth Data Capture Protocol. Digital Content Protection is een vorm van digitale bescherming waarvoor Apple TV en high-definition compatibiliteit vereist zijn. "De inhoud vereist HDCP voor het afspelen", kan een algemeen bericht op uw televisie worden weergegeven. Uw HDMI-verbinding ondersteunt geen HDCP.” Streaming video, hardware, kabelboxen, satelliet-tv-ontvangers en andere apparaten hebben allemaal HDCP geïntegreerd.

Als je een verouderde HDTV hebt waarin geen HDCP is ingebouwd, kun je er geen HDCP-compatibele inhoud op bekijken. Als u een HDCP-standaardapparaat aansluit, krijgt u dus een HDCP-foutmelding. Fout NON-HDCP OUTPUT of volledig leeg scherm op uw tv.

Zelfs als alles in orde is en uw Apple TV up-to-date is, kunt u een fout tegenkomen. Het is mogelijk dat het probleem wordt veroorzaakt door een defecte HDMI-kabel of -ontvanger. De kans is groot dat de HDMI-switch voor problemen zorgt. U kunt de volgende oplossingen in de blog gebruiken om het probleem op te lossen en te genieten van de soepele werking van het apparaat.

Oplossing 1

Mogelijk moet u bepaalde apparaten controleren, zoals de HMDI-kabel en -ontvanger, en u kunt ook proberen de Apple TV in en uit te schakelen. U kunt het probleem ook oplossen door deze stappen te volgen:

Stap 1: Koppel de HMDI-kabel los en sluit deze vervolgens weer stevig aan.

Stap 2: Koppel de Apple TV los van de stroombron nadat u de ontvanger en Apple TV hebt uitgeschakeld. U moet even wachten voordat u de stekker weer in het stopcontact steekt en de Apple TV en de ontvanger inschakelt.

Stap 3: Controleer nogmaals of de HDMI-ingang die je hebt gekozen compatibel is met de HDMI-poort op je Apple TV.

Stap 4: Er is een kans dat de ontvanger of HDMI problemen veroorzaakt. Als gevolg hiervan kunt u proberen de Apple TV rechtstreeks op uw tv aan te sluiten.

Stap 5: Omdat de bijbehorende kabel defect kan zijn, moet u een alternatieve kabel proberen om te zien of deze werkt.

Stap 6: Ga naar de audio- en video-instellingen in het instellingenmenu en werk de HDMI-instellingen bij.

Oplossing 2

U moet uw Apple TV terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je de Apple TV terugzetten naar de fabrieksinstellingen door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Ga naar instellingen, ga naar systeem en selecteer de optie Reset.

Stap 2: Nu moet u de reset-optie selecteren, waarmee u uw apparaat snel kunt resetten, zelfs als u niet verbonden bent met internet. Bij een reset-update wordt je Apple TV teruggezet naar de fabrieksinstellingen en worden software-upgrades via internet geïnstalleerd.

Oplossing 3

Je kunt Apple TV herstellen via iTunes

Als je je Apple TV wilt herstellen, zorg er dan voor dat de meest recente versie van iTunes is geïnstalleerd. Een USB-C-kabel is vereist voor de 4e generatie Apple TV, terwijl Apple TV vereist is voor de 3e versie en eerder. Daarnaast heb je een sterke internetverbinding nodig.

Stap 1: Koppel de HDMI-kabel en het netsnoer van de Apple TV los en start iTunes op uw computer.

Stap 2: Sluit een USB-C-kabel aan op de achterkant van uw Apple TV en sluit vervolgens het andere uiteinde aan op een USB-C-poort op uw computer.

Stap 3: U moet de overzichtspagina in iTunes controleren

Stap 4: Klik op Apple TV herstellen en laat het succesvol opnieuw worden opgebouwd

Stap 5: Koppel de USB-C en het netsnoer los zodra uw Apple TV klaar is met repareren. De HDMI-kabel en voedingskabel moeten vervolgens worden aangesloten op uw Apple TV.

Ervan uitgaande dat u erin bent geslaagd de problemen op te lossen na het implementeren van de oplossing. Als niets anders voor u werkt. Om het HDCP Apple-probleem snel op te lossen, moet u contact opnemen met ervaren, bekwame en capabele professionals. Om de beste hulp te krijgen, kun je op elk moment van de dag of nacht contact opnemen met de experts via Apple bellen.

Go Back

Comment