Menu

Service

Subtitle

Hoe u Outlook-e-mails op uw harde schijf kunt opslaan

Wilt u als back-up een kopie van uw Outlook-e-mails op de harde schijf van uw computer bewaren? In dit bericht laat ik je zien hoe je dat kunt bereiken. Daarnaast heb ik een tutorial gemaakt over het opslaan van veel vergelijkbare e-mails van Microsoft Outlook. Uw e-mails kunnen zowel op de lokale harde schijf als op externe opslagapparaten worden opgeslagen. Een andere optie is om de inhoud van uw Outlook-e-mails af te drukken of op te slaan als een afdrukbaar PDF-bestand.

Op een dagelijkse basis behandelen we doorgaans tientallen e-mails. Velen van hen kunnen echt waardevol zijn en we kunnen ze later in ons leven nodig hebben. Zoals ik eerder al zei, verzenden en ontvangen we dagelijks een groot aantal e-mails. Als gevolg hiervan kost het zoeken naar een bepaalde e-mail in een grote e-mailinbox tijd. Daarom is het een goed idee om de e-mail op te slaan. Bovendien is het opslaan van e-mails een eenvoudig proces. Laten we ze eens bekijken.

Bewaar Outlook-e-mails op uw harde schijf

Laten we eerst kijken naar de handigste manier om uw e-mails op te slaan.

Start Microsoft Outlook
Open uw gewenste e-mail die u wilt opslaan
Klik op Bestand > klik op Opslaan als
typ de naam van het bestand in
U zult merken dat de e-mail wordt opgeslagen met de bestandsnaamextensie dot msg
OPMERKING: puntbericht is het standaard Outlook-berichtformaat.

Door alle stappen te volgen, kunt u Outlook-e-mail op uw harde schijf opslaan. Zelfs daarna, als er een probleem is, neem dan contact op met Outlook Bellen.

 

 

Go Back

Comment