Menu

Service

Subtitle

Hoe Update Garmin GPS zonder een seriële poort

Er worden computerapparaten met verschillende snoeren meegeleverd. Als u verbinding moet maken met machines, hebben deze apparaten mogelijk extra kabels nodig. Sommige Garmin GPS-toestellen hebben geavanceerde updatemethoden en voor de USB-datakabel is geen seriële poort nodig.

Er zijn verschillende manieren waarop u het Garmin GPS-updateproces kunt starten. De updates zijn heel eenvoudig te installeren. De updates zijn beschikbaar in schijfformaat, of u kunt ze downloaden van internet.

Als u de schijf probeert te gebruiken om uw Garmin te upgraden, moet u deze van de pc kopiëren. Daarna kunt u uw Garmin-computer op uw pc aansluiten en vervolgens beide apparaten synchroniseren.

Er zullen er zijn die niet weten hoe ze de Garmin-kaart hier moeten bewerken. Wat ze kunnen doen, is de onderstaande stappen uitvoeren om het Garmin-apparaat bij te werken. Met deze stappen kunt u uw computer bijwerken.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen om Garmin GPS bij te werken zonder een seriële poort:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Garmin-website kiezen die u op de GPS wilt installeren. U kunt de updates die u zoekt op deze website vinden.

2. U moet daarna een keuze kiezen, waar u via satelliet kunt updaten. Vervolgens moet u het serienummer van uw Garmin GPS-apparaat aansluiten.

3. Om u daarna te laten weten of de update is voltooid, moet u wachten op het GPS-apparaat zodat u uw GPS-apparaat kunt uitschakelen.

U kunt uw GPS snel upgraden zonder de seriële poort te gebruiken door deze methoden te volgen.

De consument moet zich bewust zijn van de feiten waarom directe detectie geen vlotte stroom is. Op de kaart met Garmin. Er zullen ook verschillende problemen zijn waarmee u te maken krijgt als uw systeem niet wordt gewijzigd.

U moet zich realiseren dat Garmin Map-toestellen in verschillende modellen verkrijgbaar zijn. U moet erachter komen of de compatibele versie die u gebruikt, is wat u gebruikt om de beste prestaties te bieden. Er zijn verschillende versies van Garmin-kaarten beschikbaar voor Garmin Nuvi en Garmin Nuvi 2019. Er worden van tijd tot tijd ook verschillende andere modellen gemaakt.

Afsluiten:

Voordat u Garmin GPS zonder seriële poort upgradet, moet u met de experts communiceren om de beste oplossing te krijgen en ervoor te zorgen dat u alle details van het Garmin-systeem begrijpt. Er komt een moment waarop bovenstaande oplossingen niet werken. U hoeft zich geen zorgen te maken, want u kunt Garmin Maps op veel andere manieren bijwerken.

Als je voor een dilemma staat, raak dan niet van streek. U kunt de oplossing vinden door ons te bellen op het Garmin bellen nummer.

Go Back

Comment