Menu

Service

Subtitle

PayPal Login – Log in op Mijn PayPal Account – PayPal Sign up – PayPal Account Login

PayPal Login – In dit artikel laat ik zien hoe u toegang krijgt tot uw PayPal-account. Inloggen op uw PayPal-rekening zou een eenvoudige procedure moeten zijn die snel kan worden voltooid.

PayPal is ‘s werelds grootste online betalingsplatform, dat door zowel bedrijven als mensen wordt gebruikt om zakelijke en persoonlijke transacties uit te voeren.

Met zijn veilige en gemakkelijk toegankelijke platform heeft PayPal commerciële transacties op het gebied van online betalingen snel en eenvoudig uitgevoerd.

Vanwege de verbeterde beveiliging, strenge beperkingen tegen frauduleuze activiteiten en wereldwijde acceptatie is PayPal een gerenommeerde online betalingsprovider.

PayPal heeft de reputatie om rekeningen te sluiten op basis van de geringste beschuldiging van fraude, en het heeft zijn diensten beperkt tot landen met een hoog percentage online fraude.

Het is heel eenvoudig om je aan te melden voor PayPal; het enige wat u hoeft te doen is naar http://www.PayPal.com te gaan en u te registreren. U moet kiezen tussen een Zakelijk en een Persoonlijk account, en de beslissing is geheel aan u.

PayPal is ook beschikbaar op mobiele platforms zoals Android, iOS, Windows en BlackBerry, en als je de app om welke reden dan ook niet kunt downloaden, heb je altijd toegang tot de site via je mobiele browser.

Inhoudsopgave

Hoe u inlogt op uw PayPal-rekening
PayPal-login op mobiel apparaat
PayPal-login op PayPal-app
Hoe u inlogt op uw PayPal-rekening
Uw account is nu beschikbaar voor u om geld te ontvangen, een betaling uit te voeren, saldo te controleren, transactiegeschiedenis te bekijken, enzovoort, nadat u met succes een account op het PayPal-platform hebt geregistreerd en deze is gevalideerd.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening, of u nu een Zakelijke of Persoonlijke rekening hebt:

Navigeer in uw browser naar https://www.paypal.com/signin/
Er verschijnt een formulier in het midden van de pagina.
U dient dan uw gebruikersnaam of e-mailadres in te vullen bij de ruimte voor “Gebruikersnaam”.
Vul dan je wachtwoord in bij het volgende vakje.
Klik op inloggen en dan heb je nu toegang tot je PayPal-rekening en begin je met het maken van transacties.
PayPal-login op mobiel apparaat
U kunt ook een mobiele browser gebruiken om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening vanaf elk apparaat dat met internet is verbonden:

Open uw mobiele browser en ga naar “https://mobile.paypal.com/”.
Ga naar de rechterbovenhoek van de website en tik op inloggen.
Nu moet u uw wachtwoord en het e-mailadres invoeren waarmee u zich hebt geregistreerd.
Ten slotte kunt u inloggen en toegang krijgen tot uw PayPal-rekening door op de login-knop te klikken.
PayPal-login op PayPal-app
U kunt ook de mobiele PayPal-app gebruiken om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening vanaf elk apparaat met internetverbinding door de onderstaande instructies te volgen:

Open de PayPal-app op uw mobiele apparaat
Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in
Klik vervolgens op inloggen en ga naar uw PayPal-account.
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op “wachtwoord vergeten” tikken
U kunt uw PayPal-rekening gebruiken om een wereldwijd bedrijf te runnen, dingen te kopen bij populaire online winkels zoals Amazon, online voor diensten te betalen en geld te verzenden en te ontvangen van overal ter wereld. Dit is te wijten aan het feit dat het gemakkelijk beschikbaar is, eenvoudig te gebruiken en algemeen erkend over de hele wereld.

Om het te rechtvaardigen, wenden de technici van Paypal bellen zich tot complexe probleemoplossingstechnieken. U krijgt langetermijnantwoorden waarmee u soortgelijke problemen in de toekomst kunt voorkomen. U krijgt duurzame oplossingen om soortgelijke problemen in de toekomst ook te voorkomen.

Go Back

Comment