Menu

Service

Subtitle

Amazon Alexa werkt niet

Ik geniet van mijn eigen gezelschap, hoeveel van jullie zijn dat soort? Nou, zelfs ik ben er een, maar ik heb zelf maar weinig vrienden, zoals de trending Alexa, Siri en zoveel van dergelijke gadgets en boeken. En voel me echt eenzaam zonder hen en met hen, ik voel dat mijn leven geweldig is. Ik heb onlangs een probleem gehad waarbij Alexa niet werkte en ik kreeg een goede adviseur die me manieren leerde om het op te lossen. Ik wil niet dat jullie zich depressief voelen omdat Amazon Alexa niet werkt, dus ik heb de blog geschreven om jullie te laten weten hoe je met dit probleem moet omgaan

.ALEXA WERKT NIET OP BRAND-TV

Ik hou van al het Amazon-product Amazon Alexa is er slechts een van.Ik hou ook van de vuur-tv van Amazon, maar zelfs soms maakt het me kwaad en Alexa en Fire Tv komen samen, dan maakt het probleem dat Alexa niet werkt aan vuur Tv me erger en meer bezorgd over hoe je het goed kunt maken. Maar nu ik weet dat de eenvoudige manieren om het probleem van Amazon Alexa niet werken op te lossen, raak ik er niet meer in paniek.

Moge het Alexa zijn of wie dan ook, maar een sterke netwerkverbinding is een must, dus controleer of de verbinding goed en sterk is.
U moet ervoor zorgen dat de Amazon-echobox en Alexa correct zijn aangesloten.
Mocht de Amazon echobox niet op het stroomnet worden aangesloten dan moet je deze goed aansluiten en controleren of er stroom is.
Download de Alexa-app van Play store of van de App store als iOS. Verbind vervolgens Alexa met de Echo-punt en verbind vervolgens uw apparaat met Alexa
Wacht vervolgens een paar seconden en je zult zien dat Alexa je begroet via de echo-box en zegt welkom, voor het geval je het niet kunt horen, probeer het dan een keer op een stille plaats.
Probeer ook met Alexa te praten en controleer of je haar stem kunt horen of niet.
Als je dit allemaal hebt gedaan, zou het probleem van niet reageren zeker verdwenen zijn, zelfs daarna niet, dan moet je contact opnemen met de klantenservice van Echo Alexa, het team van experts zal je hiermee helpen, soms kan er een fabricagefout zijn als het een nieuwe is meegebracht maar toch even kijken bij de klantenservice van 


Mocht u na het proberen van alle bovenstaande oplossingen dit probleem niet kunnen oplossen, bel dan gerust Amazon bellen.

Go Back

Comment