Menu

Service

Subtitle

Avast UI kan niet worden geladen: krijg snelle stappen om dit op te lossen!

Avast-antivirus is een gratis antivirusoplossing die alleen beschikbaar is voor thuisgebruik of niet-commercieel gebruik. De gebruikersinterface van Avast, wat staat voor de gebruikersinterface, is een onderdeel van het antivirusprogramma van Avast waarmee de gebruiker toegang heeft tot alle programmafuncties en -functies.

Avast is beschikbaar op Microsoft Windows-, macOS-, Android- en iOS-platforms en is het meest gewilde en zeer gewaardeerde beveiligingsprogramma dat momenteel op de markt is.

De mogelijke redenen waarom Avast UI niet kan worden geladen

Omdat de gebruikersinterface van Avast niet kon worden geladen, kon de gebruikersinterface van Avast niet alle populaire problemen waarmee Avast-antivirusgebruikers te maken hebben bij het navigeren door hun gebruikersinterface, niet laden. Aangezien de fout verhindert dat het volledige programma wordt uitgevoerd, is dit een veelvoorkomend maar belangrijk probleem. Er kunnen meer dan een paar verklaringen zijn waarom dit probleem zich voordoet op de verschillende platforms waarop dit programma wordt uitgevoerd. Dit zijn de meest voorkomende redenen voor dit probleem.

1. Een probleem met REMOTE DESKTOP SERVICES kan de reden achter de fout zijn. Met dergelijke services kan een gebruiker via een virtueel netwerk toegang krijgen tot een ander apparaat. Deze service wordt gebruikt door Avast en stopt met werken als er een probleem mee optreedt.
2. Er kan een risico zijn op beschadiging van de avast-installatie. Veel gebruikers registreren gevallen waarin de bestanden in de software beschadigd of onvolledig zijn.
3. Het kan zijn dat het programma de toepassingen van derden die op uw computer zijn gebouwd, verstoort.
4. De gebruikersinterface van Avast kon niet worden geladen na de update na de Avast-software-update op Windows 10 april 2018 en dit werd verholpen door Avast.
5. Er werd een nieuwe versie van Windows 10 uitgebracht, die softwarecompatibiliteitsproblemen had waardoor de gebruikersinterface van Avast na de update niet kon worden geladen en het hielp niet om het programma of systeem opnieuw op te starten.

Eenvoudige stappen om de gebruikersinterface van Avast op te lossen, kan 2020 niet laden

Hier zijn twee methoden om de fout 'Avast UI kan niet laden' op te lossen:

Methode 1:
1. Klik op Win + R en typ "Services.msc" in het dialoogvenster "Uitvoeren"
2. Klik op de OK-knop
3. Op uw beeldscherm verschijnt het venster Serviceconsole.
4. Dubbeltik op Remote Desktop Services en stel Automatisch in op Opstarttype.
5. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop Verzenden en vervolgens op OK.

Methode 2:
1. Open eerst het Configuratiescherm,
2. Ga naar Software-instellingen, Software verwijderen
3. Selecteer Avast en tik op de knop Wijzigen / Verwijderen
4. Het scherm 'Avast-installatie configureren' verschijnt op uw scherm en de optie 'Repareren' is geselecteerd.
5. Er verschijnt een pop-up voor productreparatie waar het bestand wordt uitgepakt, gekopieerd en verwijderd.

Kan in geen enkel venster worden geladen, zoals Windows 10, Windows 7, Windows XP en Windows 8, dit waren twee methoden om de gebruikersinterface van Avast op te lossen. Volg deze stappen en los uw probleem op.

Bekijk de stappen om op te lossen dat Avast UI Windows 10 niet kon laden

U hebt de redenen gezien waarom uw computer de gebruikersinterface van Avast mogelijk niet laadt. Dit zijn enkele veelvoorkomende problemen die door gebruikers worden genoemd en die eenvoudig op te lossen zijn. Als u een Windows 10-systeem gebruikt en deze laadfout optreedt, herstelt u uw Avast-gebruikersinterface zoals eerder door deze stappen te volgen.

1. Autoriseer de service voor extern bureaublad
2. Probeer het avast-programma te herstellen
3. Probeer de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren vanuit Avast.
4. Los het probleem op met herkenning
5. Controleer de repository in Windows-beheer

Autoriseer de Remote Desktop Service

Open het RUN-dialoogvenster op uw Windows-systeem door tegelijkertijd op de WINDOWS + R-toets te drukken. Typ 'services.msc' in het vak zodra het vak wordt geopend en druk op Enter. Op de servicepagina verschijnt een sectie: Zoek de optie Remote Desktop Service in de lijst met opties op de servicepagina, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Activa. Dubbelklik op de optie Start in het vak Eigenschappen om het automatische startformulier te configureren en druk op OK om de wijzigingen te bevestigen zodra deze is voltooid. Sluit vervolgens de servicepagina en start uw computer opnieuw op om het proces te voltooien. Probeer de volgende oplossing als het probleem zich blijft voordoen.

Probeer de avast-software te repareren

Een oplossing kan ervoor zorgen dat uw programma terugkeert naar de oude staat waarin het werd uitgevoerd. Om Avast te repareren, gaat u naar het Configuratiescherm van Windows door in het menu Start 'Configuratiescherm' te typen en op Enter te drukken. Het configuratiescherm wordt geopend, zoekt en klikt op de optie 'programma's en functies'. Zoek naar het programma van Avast in de grafiek en klik er met de rechtermuisknop op om de optie te zien om het te verwijderen / wijzigen. Klik op Alter en kies vervolgens Reparatie, wacht even totdat Avast een patch heeft uitgevoerd en start uw systeem opnieuw op. Probeer de volgende oplossing als de fout zich blijft voordoen.

Probeer de Avast-software te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren

U zult de avast-software verwijderen en opnieuw installeren als de bovenstaande methoden niet werken. Om dit te doen, moet je naar het Windows Configuratiescherm gaan door in het Startmenu 'Configuratiescherm' te typen en op Enter te drukken. Het configuratiescherm wordt geopend, ga naar de keuze voor programma's en functies en zoek uw Avast-app. Klik nu met de rechtermuisknop op de app van Avast en klik op Verwijderen. Wacht tot de bewerking is voltooid en start uw systeem opnieuw op. Probeer de Avast-app opnieuw te installeren vanaf de officiële website van Avast. Verlaat de computer tot het einde van de installatie. Probeer de volgende oplossing als het probleem zich blijft voordoen.

Los het probleem op met herkenning

Probeer deze oplossing als u dit probleem niet kunt oplossen met eerdere oplossingen. Open Shield Control in Avast Program door met de rechtermuisknop op Avast te klikken en vervolgens op Shield Control te klikken om het te openen, en druk op Uitschakelen om de functie uit te schakelen. Ga na een paar seconden opnieuw naar de optie voor schildbesturing om de toepassing dezelfde procedure te laten gebruiken. Het oplossen van het dilemma duurt even.

Controleer de opslagplaats in Windows-beheer

Om het dialoogvenster Uitvoeren te openen, drukt u tegelijkertijd op de Windows-toets + R-toets. Wanneer het wordt geopend, typ je 'cmd' erin, open je het promptvenster, typ je 'winmgmt / verifyrepository' in dat vak in het zoekvak en druk je op enter. Typ 'winmgmt / salvagerepository' in het zoekvak en druk op de enter-toets om het proces te voltooien als u merkt dat de status inconsistent is. Als u een inconsistent Windows-beheerprogramma krijgt, typt u 'winmgmt / reset repository' in het zoekvak en drukt u op enter. Daarna ontvangt u een melding waarin wordt bevestigd dat uw 'WMI REPOSITORY SUCCESVOLLE HERSTELD IS'. Start het systeem opnieuw op om het te voltooien en laad de avast opnieuw, en het zou de fout bij het laden hebben opgelost.

Als u de gebruikersinterface van Avast nog steeds niet op uw Windows 10-computer kunt laden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de klantenondersteuning van Avast om uw probleem op te lossen.

De bovenstaande stappen zouden ervoor moeten zorgen dat uw software soepel werkt, zoals voorheen. Als het probleem aanhoudt, is de laatste optie om contact op te nemen Avast klantenservice. Ze bieden de exacte oplossing voor elk probleem met antivirussoftware van avast. Met de hulp van de klantenservice kunt u meer problemen oplossen, zoals verzoeken om terugbetaling van avast en annulering van avast-abonnementen, enz. En u kunt ook bellen Avast telefoonnummer +31-308080850 voor directe ondersteuning.

Go Back

Comment