Menu

Service

Subtitle

Een complete gids op Facebook Foutcode 190

Wat is Facebook-foutcode 190

Hoewel Facebook bekend is en vaak wordt gebruikt vanwege de beste functies, kunt u af en toe problemen of fouten ervaren. Op Facebook heeft een groot aantal gebruikers onlangs een probleem geïdentificeerd met foutcode 190. Facebook crasht of mislukt bij het uitvoeren van de app of browser als gevolg van deze fout. Het foutbericht verschijnt op uw computer voordat u het oplost. U moet het artikel lezen en de stappen voor probleemoplossing volgen om ervoor te zorgen dat Facebook soepel werkt.

Definitie van foutcode 190 op Facebook

Hier hebben we de woorden die in de foutcode worden gebruikt, verduidelijkt om u te helpen deze beter te begrijpen.

• De waarde die wordt geretourneerd om te illustreren waarom de fout is opgetreden, staat bekend als de foutcode.

• Facebook- Ontwikkelaars kunnen applicaties rechtstreeks op Facebook integreren met behulp van het Facebook-platform.

Symptomen van Facebook Error Code 190

Zoals u wellicht weet, hebben runtime-fouten nooit een waarschuwing voordat de fout zich voordoet. De fout kan op elk moment optreden wanneer u Facebook gebruikt en als deze niet is verholpen, ziet u een foutmelding op uw telefoon. Als er bestanden zijn verwijderd of er nieuwe bestanden op uw systeem zijn verschenen, is dit een teken van een virusinfectie, die ook de Facebook-runtime-fout kan veroorzaken. De snelheid van de internetverbinding kan in sommige gevallen vertragen. U moet alle informatie hebben om te begrijpen wat Facebook-foutcode 190 is.

Oorzaken van Facebook Error Code 190

De programmeurs zoeken naar alle mogelijke fouten tijdens het ontwerp van software, maar als er een fout wordt ontdekt, moet deze worden gecorrigeerd om de software correct te laten functioneren. Tijdens de looptijd konden bepaalde fouten optreden die niet aanwezig waren tijdens de ontwerp- en testfase.

Mogelijk krijgt u runtimefouten omdat u meerdere incompatibele programma's tegelijkertijd uitvoert. Opslagruimte, een slechte grafische driver of malware op het apparaat zijn allemaal mogelijke triggers van Facebook-foutcode 190. Wat de trigger ook is, u moet het probleem zo snel mogelijk oplossen.

Hoe u Facebook-foutcode 190 kunt oplossen

Hieronder volgen de reparatiemethoden voor Facebook-foutcode 190


Als u problemen ondervindt met een runtime-fout op Facebook en wilt weten hoe u Facebook-foutcode 190 kunt patchen, volgen hier enkele oplossingen:

Methode-1: Sluit alle conflicterende programma's

Elke keer dat er een runtime-fout optreedt, is dit meestal te wijten aan overlappende programma's. Om het probleem op te lossen, moet u de incompatibele programma's sluiten.

1. Wanneer u Taakbeheer opent, toont het u een lijst met alle programma's die momenteel worden uitgevoerd.
2. Ga vervolgens naar het tabblad Processen en stop ze een voor een door Proces beëindigen te markeren en erop te klikken.
3. U moet op de foutmelding letten die verschijnt terwijl de programma's worden beëindigd.
4. Probeer de software die het probleem veroorzaakt te verwijderen zodra u deze heeft vastgesteld.

Methode 2: Update / installeer de conflicterende programma's

U kunt het configuratiescherm van uw systeem gebruiken door deze stappen te volgen:

1. Klik op de Start-knop in Windows.
2. Ga vervolgens naar het Configuratiescherm.
3. Kies het programma en verwijder het.
4. In het geval van een update, moet u de instructies op het scherm volgen. Als u de installatie ongedaan wilt maken, kunt u deze na enige tijd opnieuw installeren.
5. Het kan het probleem oplossen en de foutcode verwijderen.

Methode-3: Werk de antivirus bij of werk Windows bij

Als uw apparaat is geïnfecteerd met een virus of malware, moet de geïnfecteerde software worden verwijderd. U kunt het besturingssysteem van uw systeem upgraden of een virusscan op uw apparaat uitvoeren.

Methode 4: Installeer runtime-bibliotheken opnieuw

Het is mogelijk dat de fout wordt veroorzaakt door een bug in de runtime-bibliotheken. Daarom moet u deze verwijderen en de meest recente editie opnieuw installeren.

1. Verwijder de kit uit het gedeelte Programma's en onderdelen. Zoek naar het C ++ -pakket en markeer het.
2. Als u klaar bent, klikt u op de optie Verwijderen en start u uw computer opnieuw op.
3. De meest recente update van Microsoft kan worden gedownload en geïnstalleerd.

Methode 5: Installeer uw grafische stuurprogramma opnieuw

Volg deze maatregelen als u problemen ondervindt met uw grafische stuurprogramma:

1. Zoek het grafische stuurprogramma in Apparaatbeheer.

2. Verwijder het stuurprogramma van de videokaart door er met de rechtermuisknop op te klikken en het apparaat opnieuw op te starten.

Als je nog vragen hebt over Facebook-foutcode 190, neem dan contact op met Facebook bellen. De technische medewerkers van het ondersteuningsteam zijn 7 dagen per week, 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met eventuele Facebook-gerelateerde problemen.

Go Back

Comment