Menu

Service

Subtitle

Een Google-account maken zonder Gmail

Google is de laatste jaren een beetje een spektakel geworden. Gmail was altijd inbegrepen wanneer u in het verleden een nieuw Google-account moest registreren. Dit betekende dat als je meerdere Google-accounts nodig had, je ook meerdere Gmail-e-mailaccounts nodig had! Er is nu echter een manier om een Google-account aan te maken zonder dat u een ander Gmail-account hoeft aan te maken.

Deel 1 Het Google-formulier voor een nieuw account invullen

1. Ga naar de Sign Up Without Gmail-website en vul het formulier in. Ga naar accounts.google.com/SignUpWithoutGmail in een nieuw webbrowsertabblad of -venster.

U moet een huidig e-mailadres invoeren om aan het account te koppelen als u geen Gmail-account heeft.

De processen voor het aanmelden via een mobiel apparaat zijn hetzelfde.

2. Vul het formulier in. Om een account aan te maken, moet u alle velden invullen. Voor- en achternaam, huidig e-mailadres, wachtwoord en bevestiging, geslacht, leeftijd, telefoonnummer en de CAPTCHA zijn de velden.

3. Bevestig dat u een mens bent. De laatste stap is om te bevestigen dat u een mens bent en geen geautomatiseerde bot. Er is een selectievakje dat u kunt selecteren om uw identiteit te verifiëren met uw telefoon. Er wordt een speciaal sms-bericht met een code naar u verzonden voor telefonische verificatie. Open desgevraagd het sms-bericht op uw telefoon en typ de code in het daarvoor bestemde gedeelte op het scherm.

Accepteer de voorwaarden. Controleer onderaan het formulier of de juiste locatie is geselecteerd. Klik op het vakje onder deze sectie om akkoord te gaan met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid. Om het formulier te verzenden, klikt u op de blauwe knop “Volgende stap”.

Deel 2 Het nieuwe account verifiëren

1. Onderzoek je inbox. Omdat je een bestaand e-mailadres gebruikt, moet je verifiëren dat het van jou is. Controleer het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij het maken van uw nieuwe Google-account.

2. Bekijk de e-mail. U zou een e-mail met de onderwerpregel “Google Email Verification” in uw inbox moeten ontvangen. Klik hierop om de e-mail te openen.

3. Zorg ervoor dat het e-mailadres correct is. Er zou een blauwe link moeten verschijnen net onder “Klik op de onderstaande link om uw e-mailadres te valideren en uw aanmelding te voltooien.” Klik op deze link of kopieer en plak deze in de URL-balk van uw browser en druk op Enter. Er zou een nieuw browservenster moeten openen met de tekst ‘Bedankt voor het maken van een Google-account. Gebruik het om je te abonneren op kanalen op YouTube, gratis videochatten, favoriete plekken op Maps op te slaan en nog veel meer.” Er zou ook een blauwe knop “Aan de slag” eronder moeten zijn. Klik hierop en volg de gegeven instructies.

4. Log in op uw nieuw aangemaakte Google-account. Alles zou normaal moeten werken zodra je het registratieproces hebt voltooid. Meld u aan bij uw account met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt opgegeven en ga vervolgens zoals gewoonlijk naar de verschillende Google-servicesites. Alles moet naadloos zijn als je gaat. Maak gebruik van uw nieuwe Google-account, waarvoor geen Gmail-adres vereist is.

Als je echter problemen blijft ondervinden of ondersteuning nodig hebt, kun je vertrouwen op ons team van experts van Gmail bellen. Zij helpen u met al uw zorgen en bieden u alleen relevante en praktische antwoorden. We huren alleen goed opgeleide professionals in die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om u te helpen met eventuele problemen. Neem zonder aarzelen contact op met ons team en krijg toegang tot de diensten die onze toegewijde medewerkers aan onze consumenten bieden.

 

 

 

 

 

 

Go Back

Comment