Menu

Service

Subtitle

Eenvoudige manieren om het probleem met het Kindle-register op te lossen

Heb je je ooit afgevraagd wat je moet doen na verschillende mislukte pogingen van een Kindle-apparaat dat niet kan registreren? Wat is het doel?

Nou, de echte reden is dat het je Kindle aan het Amazon-account koppelt. Hiermee kun je het materiaal dat je aanschaft voor de Amazon Kindle overzetten. Je kunt boeken uitlenen aan alle geregistreerde Kindle-gebruikers en ze ook in ruil ontvangen.

Een andere vraag rijst, of hoe het probleem met het Kindle-apparaat kan worden opgelost, niet wordt geregistreerd? Als u ook geen toegang tot internet heeft, kunt u uw apparaat eenvoudig registreren en profiteren van alle functies.

U moet leren hoe u Kindle met succes kunt registreren met behulp van de juiste methoden.

U kunt uw Kindle registreren door een van de twee methoden te volgen. De twee methoden worden hieronder genoemd:

Hier is hoe je Kindle op de computer registreert:

• Je moet naar de Kindle-winkel van Amazon gaan voor pc-software. U moet het downloaden vanaf de downloadpagina in de webbrowser van uw computer.

• Klik op de knop "Nu downloaden" en het programma zal beginnen met downloaden.

• Klik op "RUN" in het pop-upvenster. Hiermee wordt Kindle automatisch op uw pc geïnstalleerd en gedownload. Het wordt uitgevoerd als een applicatie.

• U moet enige tijd wachten voordat de software wordt gedownload.

• Start nu het programma vanaf uw bureaublad. U kunt het ook starten vanuit de sectie alle programma's in het startmenu van Windows.

• Nadat u het programma heeft gestart, moet u het Amazon-e-mailadres en wachtwoord invullen in het inlogvenster op uw pc-scherm.

• Klik daarna op de knop “Registreren” om het registratieproces definitief af te ronden.

Nadat je je hebt aangemeld, ben je nu geregistreerd en kun je je Kindle gemakkelijk gebruiken op je pc of waar dan ook.

Hoe Kindle online te registreren met een serienummer:

Als je een Kindle koopt in de Amazon-winkel, is deze al geregistreerd bij je Amazon-account. Als je de Kindle bij andere online winkels of fysieke winkels koopt, moet je de Kindle online registreren met een serienummer.

Als je denkt dat het online registreren van je Kindle niet belangrijk is, dan maak je een grote fout. Het is erg belangrijk omdat hierdoor uw apparaat aan het Amazon-account wordt gekoppeld. Dit betekent dat u alle e-readingsboeken kunt krijgen en deze wordt overgebracht naar uw Kindle.

Dit betekent dat u gemakkelijk kunt lezen wat u maar wilt.

Het stelt je ook in staat om het leesmateriaal van en naar andere Kindle-gebruikers te delen, uit te lenen en te ontvangen. Ze moeten ook geregistreerd zijn, zodat u de e-readingspullen kunt delen of uitlenen.

Hier ziet u hoe u de Kindle met het serienummer kunt registreren.

 

De eerste stap die u moet volgen, is dat u uw pc moet inschakelen en ervoor moet zorgen dat deze is verbonden met internet.

• De tweede stap is om uw browser te openen en naar de Amazon Kindle Store te gaan.

• Klik bovenaan de pagina waar u het horizontale hoofdmenu ziet.

• Tik nu op de optie "Mijn Kindle beheren"

• U ziet een nieuw venster openen voor nieuwe login / registratie.

• Voer daarna uw Amazon-e-mailadres in.

• Voer na het invoeren van de e-mail uw wachtwoord in om eindelijk in te loggen op uw Amazon-account.

• Meld u aan met de beveiligde serverknop

• Klik nu op de optie “registreer nieuwe Kindle”.

• Er gaat een nieuw venster openen waarin om het serienummer wordt gevraagd. Het serienummer wordt 16 cijfers lang. Voer dit correct in om fouten te voorkomen.

• Klik op de knop met de tekst "Registreer een nieuwe Kindle" om je apparaat te registreren.

Hier zijn enkele van de eenvoudige trucs die u kunt proberen om uw ontstekingsvuur aan te zetten:

Start het apparaat opnieuw op:

Als je Kindle niet wordt ingeschakeld, betekent dit niet dat deze kapot is of dat er een ander probleem is. Kindle-vuur kan soms vastzitten, wat betekent dat het eruit kan zien alsof het uit is wanneer het daadwerkelijk is ingeschakeld. Het werkt mogelijk niet correct omdat het mogelijk is vergrendeld.

Wat u kunt doen, is de Kindle opnieuw opstarten als het apparaat zich niet kan registreren. Je kunt de Kindle resetten door de aan / uit-knop 20 seconden of langer ingedrukt te houden. Schakel het apparaat nu weer in door op de aan / uit-knop te drukken.

Het kan zijn dat de Kindle niet eens wordt gereset. Als dat zo is, moet u contact opnemen met onze technische experts die jarenlange ervaring hebben met het helpen van hun klanten en het oplossen van hun problemen.

Laad uw apparaat volledig op:

Zelfs als je het probleem niet kunt oplossen door het apparaat te resetten, is het mogelijk dat de batterij van je Kindle leeg is. Probeer je aanmaakvuur op te laden en wacht minstens 15 minuten. Probeer vervolgens het apparaat weer in te schakelen, als het niet start, kan het probleem intern zijn.

 

Een laatste gedachte:

Als het probleem intern is, is het verstandig om het apparaat te laten staan ​​en de technische ondersteuning te bellen. Ze gaan het probleem onderzoeken en ervoor zorgen dat ze het probleem volledig oplossen.

Hopelijk zul je met behulp van deze blog enkele eenvoudige manieren leren kennen om het Kindle-registerprobleem op te lossen. Als u met ons in contact wilt komen, dan is dat heel eenvoudig. Kun je de Bellen Kindle klantenservice en je probleem met hen delen.

Als je andere problemen hebt, kun je ons altijd bellen op het Kindle contact nummer. We zijn 24 * 7 beschikbaar. Bel ons nu!

Go Back

Comment