Menu

Service

Subtitle

Effectieve Opvallende stappen om Norton Antivirus uit te schakelen

Telkens wanneer we het hebben over de antivirus, is NORTON ANTIVIRUS de eerste naam in gedachten. Met voldoende gebruikers is het een van de populaire antivirusprogramma's. Omdat de consumenten niet beperkt zijn tot slechts een paar landen, wordt het op een breed platform gebruikt.

Het staat bekend om de betrouwbare diensten die het aan zijn klanten levert. Het is ontwikkeld door Symantec Corporation en is specifiek ontworpen om de veiligheid van uw systeem te waarborgen. Het draait op Windows, Linux, Microsoft en macOS. Het geeft uw apparaat de volledige of we kunnen uitgebreide bescherming claimen. Dit draagt bij aan de populariteit van de bekendheid van gebruikers.

Meestal willen gebruikers om verschillende redenen de Norton Antivirus vaak van hun apparaat verwijderen.

1. Omdat gebruikers vaak ongewild of we kunnen zeggen per ongeluk de apparaatgegevens verwijderen, moeten ze het venster op dat moment opnieuw installeren om ook de antivirus uit te schakelen.
2. Vaak zijn de bestanden in de antivirus of in de antivirus ook gecompromitteerd, dus u moet deze op dat moment ook verwijderen.

U hoeft er niet over na te denken als u Norton Antivirus van uw systeem wilt verwijderen. Alleen door de voor de hand liggende stappen te volgen, kan dit eenvoudig worden bereikt. Vaak is het moeilijk voor gebruikers om het te doen, maar nu kunnen ze het snel op hun pc doen.

Belangrijke aanwijzer voor het uitschakelen van Norton Antivirus

Enkele punten waaraan gebruikers zich moeten houden bij het uitschakelen van de antivirus zijn hieronder:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is op het "kleine driehoek-symbool" te tikken dat op uw Windows-taakbalk zal verschijnen als een pictogram in het systeemvak. U kunt dan een lijst met de geïnstalleerde programmapictogrammen op uw pc zien.
2. Kies nu in de lijst met applicaties de antivirus en dubbelklik erop.
3. Daarna moet u naar de instellingsoptie gaan en om de firewall tijdelijk uit te schakelen drukt u op Disable Smart Firewall .option.
4. U moet dan de automatisch beschermde uitgeschakelde antivirus kiezen en er vervolgens op klikken.

Als u deze maatregelen op een specifieke manier uitvoert, kunt u antivirus gemakkelijk verwijderen. Mocht je hier toch ooit problemen mee hebben, dan kun je gebruik maken van onze robuuste Norton klantenservice. Ons technisch team kan op elk moment naar uw zorgen luisteren. We bieden onze gebruikers 24 uur Norton-antivirusondersteuning. U kunt onze hulp inroepen via Via Talk, e-mail en contactnummer. Onze diensten zijn toonaangevend over de hele wereld. Het helpt gebruikers van over de hele wereld om van dit programma te profiteren. U kunt contact met ons opnemen op ons Norton telefoonnummer + 31-202414836 of door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres.

We voelen ons echt op ons gemak om u te helpen.

Go Back

Comment