Menu

Service

Subtitle

Epson Connect-printer configuration programma voor Windows?

Epson Connect Printer Setup is gebouwd om Epson-printers in staat te stellen print e-mails, papers of afbeeldingen vanaf elke computer die e-mails kan verzenden. Het is de app die u nodig hebt om vanaf uw computer te openen.

 

Installeer de applicatie Epson Link Printer Configuration op maak verbinding met Epson Email Print, Remote Print of Cloud Test. Of u ervoor kiest om uw Epson Connect voor uw Epson-printer in Windows toe te staan, u moet eerst controleren of het apparaat is verbonden met een draadloze of een Ethernet-verbinding. Het proces is niet zo ingewikkeld als u denkt. U kunt dit blogbericht lezen om de instructies te kennen voor het downloaden van dit hulpprogramma en om het te gebruiken voor afdrukken en scannen op uw Windows-systeem.

 

Epson Connect is handige software waarmee u kunt afdrukken en scannen, niet door op één plek te zitten, maar overal vandaan. De draadloze functie die je erin hebt, maakt het erg handig en gemakkelijk toegankelijk. Maar als u echt naar Epson Connect wilde verhuizen, zoekt u waarschijnlijk naar het Epson Connect-printersysteem. Daarom hebben we een team van deskundige technici die het hele installatieproces begeleiden en uw printer naar Epson Connect begeleiden.

 

Stappen om de printer configuratie voor Windows te verbinden

 

Gewoonlijk kost het installatieproces veel tijd, maar als u deze instructies volgt, kunt u binnen een mum van tijd hetzelfde doen, aangezien gekwalificeerde technici nuttige informatie hebben verzameld. Dus kijk maar eens naar de vermelde punten en voer als volgt uit:

 

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het downloaden en installeren van de Epson Connect Printer Setup Utility 2. Ga nu akkoord met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers door op het selectievakje ‘Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst’ te klikken 3. Klik nu op de knop “Installeren” en tik vervolgens op “Volgende” 4. Kies “Printerregistratie” en klik vervolgens op “Volgende” 5. Selecteer “Akkoord” en klik op de knop “Volgende” 6. Wanneer u het bericht “Registreer een printer bij Epson Connect” ziet, klikt u op OK 7. Ga met een van hen mee: 8. Als u een nieuw account aanmaakt, vult u het formulier “Create an Epson Connect Account” in en klikt u op “Finish” 9. Als u een nieuw product registreert met een bestaand account, selecteert u “Ik heb al een account”, vult u het formulier “Een nieuwe printer toevoegen” in en klikt u vervolgens op Toevoegen 10. Nadat u aan de bovenstaande eis heeft voldaan, klikt u op de knop “Sluiten”

Vraag hulp voor de Epson-printer als u problemen ondervindt
 
Neem onmiddellijk contact met ons op en Epson staat altijd 24/7/365 voor u klaar om uw probleem op te lossen. Dus als u problemen ondervindt bij het volgen van de hierboven genoemde instructies, ga dan nergens anders heen of naar een ander helpcentrum. Neem gewoon contact op met het Epson bellen nummer en blijf ons volgen. Binnen een paar seconden zullen alle vragen uit het hart definitief verdwijnen.
 
 

Go Back

Comment